середа, 30 листопада 2011 14:52

У Волочкової в Україні більше чоловіків-шанувальників, ніж в Росії

У Волочкової в Україні більше чоловіків-шанувальників, ніж в Росії

Анастасії Волочковій чоловіки часто дарують прикраси. Про це балерина розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" на телеканалі "1+1".

"Мені часто чоловіки дарують прикраси, тому що вони знають, що мені подобаються великі камені і на моїх масштабних руках вони виглядають красиво, особливо зі сцени", - зазначила вона.

За словами Волочкової, колишній чоловік Ігор продовжує дарувати прикраси на свята.

"Мені важливо, як вони з'являються в моєму житті. Ігор подарував мені перстень на 8 Березня в тарілці для омлету. Він приготував яєчню і сказав: "Настусю, швидше-швидше, горить". Прибіг зі сковорідкою, хотів цю яєчню покласти, а в тарілці порожній вже стояла коробочка з дивовижної краси каблучкою", - поділилася Настя.

Балерина зізналася, що часто отримує анонімно подарунки.

"Але ці анонімні подарунки призводять потім до зустрічей. Тому що деякі чоловіки вміють робити такі гарні жести і робити красивий вчинки, на які хочеться відповісти увагою. І я відповідаю запрошенням на концерт і, що дивно, ці люди приходять", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова розповіла, навіщо оголює груди на публіку

Волочкова розповіла, що в Україні таких шанувальників у неї більше, ніж у Росії.

"Найголовніше в чоловіку для мене є його присутність на моєму концерті. Для мене найбільший подарунок, коли чоловікові не байдуже моє життя, моє мистецтво, якому я присвятила 25 років. У цьому пізнається для мене свідомість чоловіка. Що він може зробити ось такий вчинок, наступити на своє самолюбство, прийти на мій концерт, захоплюватись, стоячи мені аплодувати, подарувати мені квіти. І я розумію тоді, що це один з тих людей, який може увійти в коло моїх чоловіків, яких я називаю своїми", - зізналася балерина.

Зараз ви читаєте новину «У Волочкової в Україні більше чоловіків-шанувальників, ніж в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути