середа, 29 серпня 2012 17:24

Світлана Пермякова народила дитину для себе

Світлана Пермякова народила дитину для себе
Актриса не збирається виходити заміж за батька своєї дитини Фото: vk.com

Популярна акторка та зірка комедійного серіалу "Інтерни" Світлана Пермякова дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що народила доньку Варвару по дружбі і ніколи не вийде заміж за батька своєї дитини.

Нагадаємо, радісною новиною, що вперше стала матір'ю, Світлана Пермякова поділилася зі своїми численними шанувальниками в соціальній мережі Twitter. Популярна актриса народила доньку ще 21 липня.

Всі світські хронікери гадали, хто ж є батьком дитини Пермякової. Сама артистка принципово ні про що не розповідала. Лише нещодавно актриса вирішила перервати мовчання і зізналася, що обранцем популярної актриси став її директор, 21-річний Максим Скрябін. "Спрацював знаменитий закон: хочеш щось заховати - поклади на видне місце. Звісно, найближчі друзі знали про нас зі Світланою і ми дуже вдячні їм, що вони не стали наживати собі дешевої популярності на цьому", - в одному з інтерв'ю повідомив сам Скрябін.

І ось нарешті Світлана Пермякова вирішила дати відверте інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки з Максимом. Артистка повідомила, що розуміє критику на свою адресу щодо такої великої різниці у віці, і їй досі складно говорити про батька своєї доньки. "Що я, сама, чи що, не розумію, що таке 20-річна різниця?! Нічого нормального тут, звичайно, немає", - зізналася Пермякова.

Актриса зізналася, що стала мріяти про дитину з 25 років, але народити у неї не виходило. З Максимом Скрябіним Світлана познайомилася через тодішнього свого чоловіка Євгенія Бодрова. "Він представився йому продюсером. Пообіцяв допомогти з роботою. Спочатку я на цього хлопця уваги не звертала ... Але поступово Макс став входити в моє життя як необхідна, дуже близька людина. Адже підготовкою до весілля з Женею ми займалися удвох з Максом! Женя -то дома сидів ... Удвох ходили дізнаватися, як подавати заяву, з кафе домовлялися, костюм для нареченого вибирали. До хорошого швидко звикаєш, - ось я і звикла, що на всі випадки життя у мене є Макс", - розповіла Пермякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батька дитини Світлани Пермякової звинуватили в гомосексуалізмі

Між тим проблема дитини так і залишилася невирішеною. "І ось в один прекрасний день я набралася хоробрості і сказала: "Макс, я хочу дитину. Від тебе". Якщо чесно, до цього я вже готова була йти на Червону площу з табличкою: "Здрастуйте, я Свєта з Пермі, артистка. Хочу дитину!" Що приховувати, в той момент я вже ставилася до Макса не як до товариша. Однак він одразу попередив, що наша з ним історія - це не лав-сторі. Я розумію, що він ніколи не одружиться зі мною. Але він хороший друг, справжній, відданий. А хіба друзі не повинні допомагати один одному? Зрештою Максим зважився. Він хотів дати своїй дитині те, що йому не дав його власний батько, який пішов з сім'ї", - зізналася актриса.

За словами Світлани, Скрябін виявився прекрасним батьком: "За перший місяць Варіного життя Макс проявив себе як абсолютно божевільний батько - турботливий, люблячий. Та й до мене він ставиться дуже тепло. Нам добре, спокійно і затишно жити втрьох. І все-таки всерйоз я на Макса не розраховую. Сувора правда життя полягає в тому, що це зараз мені 40, а йому - 21, а от коли йому буде 40 років, мені стукнуть всі 60! Він серйозно подумує про те, щоб, закінчивши інститут (Макс вчиться на режисера), поїхати працювати до Європи. Я не маю права його утримувати. Нехай їде, нехай будує своє життя".

Між тим артистка не виключає для себе можливості ще вийти заміж: "Хто знає, можливо, я ще вийду заміж. Варя - сенс нашого з Максом союзу. Упевнена, навіть якщо він не буде жити з нами, все одно залишиться для дочки кращим батьком і другом. Як і для мене. Я тепер знаю, що народжувати можна не тільки по любові, але і по дружбі. Тримаю на руках Варю, вдихаю її солодкий запах, відчуваю тепло маленького тільця - і моя душа наповнюється світлом і радістю. Можливо, хтось вважає, що я вчинила неправильно, аморально. Можливо, але в мене, як і у всіх людей, - єдине життя. І я можу в цьому житті бути щасливою".

Зараз ви читаєте новину «Світлана Пермякова народила дитину для себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути