Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2012 10:52

Світлана Лобода роздяглася перед Андрієм Царем
11

Фото: Фото журналу "Viva! Украина"

Співачка Світлана Лобода та її цивільний чоловік Андрій Цар розповіли про свій службовий роман і знялися у спільній фотосесії.

Як відомо, Лобода і Цар познайомилися під час підготовки до пісенного "Євробачення-2009", де Світлана представляла Україна. За словами Свєти, любов до Андрія в ній прокидалася поступово, а от у Царя – як блискавкою поцілило.

Про це пише ТаблоID із посиланням на журнал "Viva! Украина".

"Це було кохання. До мене воно прийшло відразу, щойно я познайомився зі Світланою. Я зрозумів, що попав. Нам бракувало доби для спілкування. Вночі ми проводили час разом, а вдень, коли не бачилися, я страшенно сумував і вже точно розумів, що не уявляю життя без неї", - поділився Андрій.

Причому те, що Лобода на 4 роки за нього старша, танцюристу Царю навіть подобається.

"Мені подобається, що Свєта трохи старша за мене. Вона не лише моя кохана жінка, а й друг, соратник, партнер. І тут вік можна вважати тільки бонусом", - пояснив Андрій.

Наразі Лобода, за її словами, намагається побороти у собі комплекс власниці. Хоча Свєта і визнає, що це їй поки що не вдається. А от Царя інколи охоплюють ревнощі.

"Звичайно, ревную! Зі Свєтою інакше й бути не може… Вона гарна, сексуальна, розумна. До неї тягнуться, на неї дивляться і люблять. Але мені почуття ревнощів швидше приємне. І в той же час саме Свєта навчила мене відданості. Вона дала мені почуття опори і відчуття великого щастя", - пояснив танцюрист.

Власне, послухати Андрія, то саме нинішня кохана відкрила йому очі на цей світ.

"Тепер я не уявляю, як людина може жити не кохаючи? Як можна жити, не віддаючи себе коханим людям? Я точно знаю, що саме це і є справжнє життя. Я з вдячністю за все це лягаю і прокидаюся", - зазначив Цар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода нічого не робить зі своїми губами

До слова, якщо вірити Свєті, на побутові розбіжності у парочки просто бракує часу.

"У нас немає для цього часу. Ми приїжджаємо додому з гастролей, їдемо на репетиції, зйомки, знову на гастролі. У нас настільки щільний графік, що сперечатися про нісенітниці на кшталт хто не помив тарілку, просто немає часу. Вдома ми всіх себе віддаємо Євангеліні", - наголосила Лобода.

Нагадаємо, Світлана стала мамою 9-го квітня 2011-го року. Дочку Андрій зі співачкою назвали Євангеліною.

"...Єдине, що для мене буде незмінним - дитина завжди буде на першому місці", - запевнила Лобода.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода роздяглася перед Андрієм Царем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути