вівторок, 27 грудня 2011 16:43

Світлана Лобода нічого не робить зі своїми губами

Світлана Лобода нічого не робить зі своїми губами

Світлана Лобода зараз інакше коригує губи. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Я вважаю, що жінка повинна змінюватися з часом. Я абсолютно спокійно ставлюся до пластики. Вважаю, що всьому свій час", - зазначила вона.

"Багато людей уприскують колаген в губи не для того, щоб зменшити або збільшити, а для того, щоб зробити корекцію", - заявила артистка, підкресливши, що сама таким не займається.

Осадча нагадала Лободі, що коли та співала в гурті "Капучіно", її зовнішність була абсолютно іншою, ніби дві різні людини.

"У гурті "Капучіно" я важила 59 кг, мала 3 розмір грудей. Купувала 3 розмір спідньої білизни. Після чого сталося так, що я захворіла на гастрит. У мене був практично передвиразковий стан. І я схудла на 10 кг. Швидко скинула цю вагу. І в силу цього моє обличчя абсолютно, кардинально змінилося. Так само як і фігура", - поділилася Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода похрестила доньку на місяць раніше

Співачка зазначила, що в її родині такі ж губи має бабуся.

"І в нашої дитини, маленької Євангеліни, у багатьох частинах личко дуже схоже на мамине. І я думаю, що через якийсь час, коли ця дитина підросте і я зможу її показувати, багато питань самі по собі відпадуть", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода нічого не робить зі своїми губами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути