Ексклюзиви
вівторок, 29 листопада 2011 14:58

Світлана Лобода повісила весь побут на свого цивільного чоловіка

Світлана Лобода повісила весь побут на свого цивільного чоловіка

Світлана Лобода передала віжки управління будинком батьку своєї дочки Андрію Царю. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" на телеканалі "1+1".

"Андрій керує будинком, нашою собакою, мамою моєю, нашою дитиною, нашим побутом. Я дуже безладна людина в побуті, я дуже розсіяна. Бо в голові дуже багато моментів, пов'язаних з роботою. Тому я припускаю, що у кожної людини повинна бути своя зона відповідальності. У Андрюхи - це будинок", - поділилася артистка.

Нагадаємо, 9 квітня співачка народила від хореографа Андрія Царя доньку Євангеліну. Дівчинку похрестили 21 вересня. Хрещеними стали молодша сестра Лободи Ксенія і друг Андрія.

Артистка наголосила, що у творчості вони з чоловіком роблять все спільно.

"У нас немає такого, що я потикаю комусь. Ми з Андрієм робимо все разом: і постановки, і номери, придумуємо костюми, образи. У нас спільна творчість. А що стосується будинку, я розумію, що мені краще і легше, коли цим займаюся не я. Андрій гуляє з собакою, з дитиною гуляє мама, бабуся і я. Продукти купує наша няня. У нас повний розподіл повноважень для кожної людини. Він господар будинку, так би я сказала", - зазначила Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобода схудла на 9 кілограмів

Світлана зізналася, що вже не годує свою дитину груддю.

"Я планувала півроку і якраз трохи більше ніж півроку ми протягнули. Тому що через мій графік я просто фізично не змогла це зробити більше. Якби була можливість, я б із задоволенням", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода повісила весь побут на свого цивільного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути