понеділок, 19 грудня 2011 08:58

Лобода співала на весіллі у Ярмоленка

Лобода співала на весіллі у Ярмоленка

Минула п'ятниця стала незабутньою в житті нападника "Динамо" і збірної України Андрія Ярмоленка. 22-річний футболіст зіграв весілля, його обраницею стала чарівна Інна. За освітою Інна спеціаліст з міжнародних відносин і дипломатії, зараз працює директором американського благодійного фонду.

Наприкінці жовтня пара "розписалася" в РАГСі, а 16-го листопада обвінчалася в Михайлівському соборі. Відсвяткувати одруження молодята вирішили лише зараз, після завершення футбольного сезону.

Андрій та Інна познайомилися чотири з половиною роки тому в нічному клубі. Тоді Андрій тільки переїхав до Києва з Чернігова, робив у "Динамо" перші кроки.

"Андрій сказав мені, що трохи захоплюється футболом, але я не думала, що небагато - це все його життя," - згадує Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Ярмоленко готується до весілля

Стосунки у пари розвивалися поетапно. Жити разом Андрій та Інна почали через рік після знайомства. Інна бачила, що хлопець ставиться до неї серйозно, точно так само, як і вона до нього. Все йшло до весілля.

"Зробити пропозицію Андрій вирішив у травні, перед четвертою річницею нашого знайомства. Все було дуже красиво. Важливі вчинки Андрій завжди ретельно продумує і робить їх незабутніми. Не буду розкривати всіх подробиць, але думаю, такої пропозиції не було ні в однієї дівчини.

Весільне торжество проходило в готелі "Інтерконтиненталь" у святковій, веселій атмосфері. Зібралося близько ста гостей, серед них динамівці Денис Гармаш, Максим Коваль, Сергій Рибалка, Артем Кравець, Олег Допілка, з "Дніпра" приїхав Сергій Кравченко, з донецького "Металурга" Микола Морозюк, з "Севастополя" Андрій Фартушняк, з "Рубіна" Роман Єрьоменко. Гостей розважали фокусники, шоу-балет і Світлана Лобода. Молодятам подарували безліч подарунків та море квітів.

Зараз ви читаєте новину «Лобода співала на весіллі у Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути