пʼятниця, 07 вересня 2018 15:37

"Суд над відьмою": Орнелла Муті їде до Києва
6

Орнелла Муті дасть виставу у Києві
Фото: Прес-служба
Орнелла Муті дасть виставу у Києві
Орнелла Муті дасть виставу у Києві
Орнелла Муті дасть виставу у Києві
Орнелла Муті дасть виставу у Києві

Зірка італійського кіно і муза багатьох відомих режисерів, актриса Орнелла Муті цієї осені приїжджає в Україну з театральною постановкою "Суд над відьмою". Вистава пройде в двох українських містах: 1 жовтня - в Києві в МЦКМ (Жовтневому палаці), а на наступний день - в Одесі в Театрі музкомедії.

Над постановкою працював італійський режисер і великий друг актриси Енріко Марія Ламанов, саме ця людина першою вивела Муті на театральні підмостки.

Сюжет вистави заснований на реальних подіях, які відбулися 20 березня 1428 року в італійському місті Тоді. В ті часи будь-яка спроба жінки встати з колін і довести своє право на любов і свободу вибору приводила до фатальних наслідків. Ось і героїня Муті - Франческа - потрапляє в страшну ситуацію: її звинувачують в чаклунстві, а потім збираються стратити. Втім, всі деталі постановки поки тримають в таємниці, щоб зберегти інтригу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка розповіла про свої пригоди в Німеччині

За словами організаторів українських гастролей, Орнелла Муті прилетить до Києва за день до вистави. Їй вже готують велику культурну программу. Актриса хоче прогулятися вулицями Києва, спробувати свою улюблену органічну каву, і, як справжній цінитель високої моди, не омине стороною українські бутики.

Свою кінокар'єру Орнелла Муті почала в 15 років, прийнявши пропозицію режисера Даміано Даміані виконати роль у фільмі "Найкрасивіша дружина". Актриса зіграла понад 100 ролей. Через 48 років в кіноіндустрії вона стала професіоналом найвищого рівня, але не заперечує, що хотіла б стати наступницею німецької кінозірки Марлен Дітріх.

У березні Муті відзначила своє 63-річчя, але це не заважає їй виглядати краще за своїх молодих колег. Актриса - вегетаріанка і 25 років практикує сироїдіння. Втім, іноді Муті може побалувати себе чимось смачненьким. Регулярні заняття спортом і постійний активний ритм життя тримають зірку в тонусі. Однак актриса вважає, що насправді жінку робить красивою тільки її чоловік.

Вистава "Суд над відьмою" за участю Орнелли Муті відбудеться 1 жовтня в МЦКМ в Києві, а на наступний день актриса полетить грати цю постановку в Одесу в Театр музкомедії.

Зараз ви читаєте новину «"Суд над відьмою": Орнелла Муті їде до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути