понеділок, 28 травня 2007 11:05

Студент-іконописець з другом зарізав 37 вихідців з Кавказу

У Москві 18-річний учень школи іконопису ім. Кисельова Артур Ріно, вірменин за національністю, зізнався слідчим в тому, що разом з своїм приятелем, також затриманим, студентом Російського державного університету фізкультури 18-річним Павлом Скачевським звірячо вбив декілька десятків людей.

З"ясувалося, що з серпня минулого року Ріно убив 37 людей. При цьому близько 20 разом з своїм приятелем Скачевським. Скінхед сказав, що "з школи ненавидить кавказців, які приїжджають до Москви, об"єднуються і гноблять росіян", і зрозумів, що "потрібно очищати місто".

Щоб скінхедів не зловили, вони завжди діяли в різних районах міста. На чергове "чищення", за розповідями Ріно, націоналісти виїжджали ввечері. Абикуди в спальний район, де вони бродили вулицями у пошуках жертви. Іноді "полювання" закінчувалося безрезультатно, а бувало, що їм "везло" - за вечір вдавалося напасти на декількох людей. Залежно від настрою молоді люди або шукали привід напасти - косий погляд, поштовх, або мовчки нападали із спини. Злочинці наносили не менше 20 ножових поранень жертві, деколи перетворюючи людину на криваве місиво, яке потім було неможливо пізнати. Згідно з словами Ріно, у їх нападів були очевидці, але ніхто в конфлікт не втручався, прагнучи швидше піти, пише Newsru.

Зараз ви читаєте новину «Студент-іконописець з другом зарізав 37 вихідців з Кавказу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути