субота, 08 липня 2017 22:05

Стиліст розкрила значення нової зачіски Кейт Міддлтон
18

Кейт Міддлтон
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон на нещодавньому тенісному матчі здивувала новим іміджем. Дружина принца Вільяма з'явилась у сукні від Dolce & Gabbana з коротшою стрижкою.

За словами стилістів, новий образ більше діловий і відповідає її статусу.

"Давайте не забувати, що Кейт 35 років і вона у томі віці, коли жінки починають бути самим собою, - говорить стиліст Сара Вайн, - жінки у її віці впевненіші, але не напружені, як у 40 років. Це неймовірний час, жінка може знайти свій особистий стиль, стає впевненішою і дійсно розуміє, чого хоче від життя. Кейт зробила велику роботу - вийшла заміж за принца та народила двох дітей. Тепер вона має думати про своє майбутнє та родину. Вона зайнята жінка, не має часу на грайливі локони. Віддає перевагу практичності. Переконана, ще кілька сантиметрів і вона досягне бажаного. Це непросто стрижка, це стрижка герцогині. Подія національного значеня. Тому що означає не тільки, якою ми бачемо герцогиню, а якою вона бачить себе. Багато років Кейт була, як дівчина з сусіднього подвір'я, тепер вона змінилась".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манери та багаті друзі: експерт розповів, як вийти заміж у стилі Кейт Міддлтон

Також за словами стиліста, змінилась не тільким зачіска Кейт, а і її вбрання, це можна побачити на останніх кількох заходах, які відвідала герцогиня.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст розкрила значення нової зачіски Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути