субота, 24 червня 2017 22:00

Манери та багаті друзі: експерт розповів, як вийти заміж у стилі Кейт Міддлтон
6

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Фото: Reuters
Весілля Піппи Міддлтон
Весілля Піппи Міддлтон
Весілля Піппи Міддлтон
Піппа Міддлтон і Джон Метьюз

Місяць тому відбулось найграндіозніше весілля року: вийшла заміж сестра герцогині Кембриджзької Кейт Міддлтон, Піпа. Обидві красуні зіграли весілля з завидними нареченими. Піппа вийшла заміж за мільярдера Джеймса Метьюза, а Кейт Міддлтон за майбутнього монарха Великої Британії.

Експерт з етикету Вільям Хенсон дав поради, щодо пошуків потенційного принца.

Головне, на думку експерта, це не гроші, а зв'язки. Сестри Міддлтон спілкувались зі знаменитостями, але не з тими, які відносяться до "дешевих" зірок телебачення. Майбутні наречені мали власну думку з приводу політики, міжнародних відносин та подорожували у місця, про існування яких дехто навіть не здогадується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська принцеса оконфузилась у прозорій сукні

"Якщо ви гладка, негарна, не вмієте підтримати бесіду, не знаєте цікавих анекдотів і з нищого класу, у вас безнадійне становище, навіть, якщо сядете на жорстку дієту, підете до пластичного хірурга, буду вживати спортивне харчування, станете найгарнішою у світі", - говорить фахівець.

Наступним кроком на шляху до вигідного заміжжя Вільям Хенсон радить "перебрати" старих друзів.

"Наврядчи ви захочете, щоб хтось з товарищів на весіллі бігав із розповідями про те, як ви отримали гидке прізвисько", - аргументує це рішення експерт.

Вимова - це все, переконує Вільями Хенсон.

"У певних колах є відповідна лексика, яка одразу видає гарне виховання, тому краще навчитися правильній вимові, перед тим, як фліртувати", - говорить фахівець.

Велику роль, за словами, експерта відіграють манери та одяг. Не варто хизуватися розкішним вбранням, воно не повинно бути дуже коротким, тісними чи прозорим.

"Леді, косметика має підкреслювати ваші риси, а не додавати їх там, де вони не існують", - радить Вільям Хенсон.

Зачіска повинна бути спокійною, колір волосся не яскравий, а коріння профарбоване.

І найголовніше, наголошує експерт, "не ставте гроші собі за мету. З грошима буде нудно. Головне стосунки, якщо статки перетворяться на ціль, то це одразу відчують і гра буде скінчена.

Зараз ви читаєте новину «Манери та багаті друзі: експерт розповів, як вийти заміж у стилі Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути