середа, 21 липня 2021 15:58

Став багатодітним батьком: ведучий Анатолій Анатоліч показав знімок з немовлям
6

Телеведучий 36-річний Анатолій Анатоліч став батьком утретє. Його дружина Юлія Бойко народила коханому сина.

Радісною новиною зірка поділився в Instagram. Також він розсекретив ім'я дитини - Ніл.

"Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4,06 кілограмів і зростом 55 сантиметрів у нас з'явився син Ніл. Красивий, хороший, передбачаю - розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юля, ти така сильна. Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерським пологам", - підписав знімок Анатоліч.

Подружжя виховує двох доньок - Алісу та Лоліту. Згодом шоумен поділився світлиною, на якій постав разом з немовлям. У дописі обміркував батьківство.

Ведучий Анатолій Анатоліч став батьком утретє
Фото: instagram.com/anatoliyanatolich
Ведучий Анатолій Анатоліч став батьком утретє
Ведучий Анатолій Анатоліч став батьком утретє
Анатолій Анатоліч разом з доньками і дружиною Юлою
Анатолій Анатоліч разом з доньками Алісою та Лолітою і дружиною Юлою

"Відверто розповім вам про батьківство. Мого батька не стало, коли мені було два з половиною. Він не був святим. Але він був моїм батьком. За розповідями мами, він пропав на якийсь період після мого народження, та й в пологовий будинок він приходив один раз і не в кращому стані. Але десь через рік після моєї появи він змінився, перестав вживати й перетворився в зразкового батька сімейства. Це тривало недовго. Він загинув у бійці взимку 1986-го. Отримав кілька ножових поранень від друга дитинства, з яким свого часу займалися недобрими справами. І через роки вони з'ясовували стосунки в такому вигляді. Тому я не пам'ятаю батька. Я бачив його лише на фото. Спогади не залишилися в пам'яті. Як він виглядав, як говорив, був веселим або серйозним. Знаю, що він був душею компанії, і всі його любили. І ще він був популярний серед дівчат. Ну хоча б чимось я в нього", - поділився Анатоліч.

Він додав, що переживає, яким батьком буде для сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Холостяка" розсекретили ім'я сина

"Звичайно, я мрію піти з ним на футбол або покататися на скейтах. Чи хочу я бути кращим татом, ніж був мій? Запитав би мене будь-який психолог. Ні, я не думаю про це. Намагаюся не думати. Себе, як батька, я вже знаю. Я гідний батько, стараюся ним бути. Хочу, щоб у Ніла був тато, яким він пишатиметься і якого не треба згадувати по фото", - зазначив ведучий.

Український шоумен та ведучий Анатолій Анатоліч у кумедний спосіб розповів іноземцям про Україну. Під час туру Голлівудом водій екскурсійного автобуса почав розпитувати, звідки прибув кожен турист. З батьківщиною кожного пов'язав власні історії.

Зараз ви читаєте новину «Став багатодітним батьком: ведучий Анатолій Анатоліч показав знімок з немовлям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути