неділя, 26 листопада 2017 14:10

Стало відомо, на яку суму обібрала Джигарханяна молода дружина

У програмі на російському каналі НТВ оприлюднили документ, що вносить нові відомості у справі розлучення російського актора Армена Джигарханяна і його молодої дружини Віталіни Цимбалюк-Романівської.

Це виписка з особового банківського рахунку Армена Джигарханяна. 4 076 098 рублів (приблизно 1,5 млн у переводі на гривні) - саме стільки було у народного артиста перед тим, як почалася скандальна історія.

Якщо вірити цьому документу - 10-го жовтеня всю цю суму Віталіна Цимбалюк-Романовська за дорученням зняла з рахунку Армена Борисовича Джигарханяна і залишила там нуль.

Автор: НТВ
  Виписка з рахунку Джигарханяна
Виписка з рахунку Джигарханяна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армен Джигарханян одружився з колишньою киянкою

10 жовтня Віталіна таємно знімає гроші з рахунку Джигарханяна і тільки 15 жовтня голосно заявляє в поліцію про зникнення знаменитого чоловіка.

Армен Джигарханян заявив на російському телебаченні, що дружина бажає його смерті. Хоче швидше отримати частину великого спадку. Чоловік вважає, Віталіна привласнила кошти його театру.

Це третій шлюб Армена ­Борисовича. Перед ним розлучився з актрисою Тетяною Власовою після 40 років спільного життя. З першою дружиною, актрисою Аллою Ванновською розійшовся через її психічні проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, на яку суму обібрала Джигарханяна молода дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути