середа, 19 травня 2021 17:56

"Стали ближчими" - Дорофєєва поділилася подробицями стосунків із Дантесом
5

Артистка Надя Дорофєєва дала відверте інтерв'ю, під час якого розповіла не лише про ремонт будинку, а й про стосунки з чоловіком Володимиром Дантесом.

Подружжя має власний будинок. Співачка розповіла, що вони не жили в приватному будинку й ніколи не хотіли цього. Але після придбання вона впевнена, що це найкраще рішення в їхньому житті.

Артистка розповіла в програмі "Зірковий шлях", що будинком займалися професіонали. Але подружжя мало дві головні вимоги.

"Гостьова кімната разом із кухнею, щоб ми з друзями могли зустрітися, подивитися щось, поїсти. Це було перше побажання. Друге - моя гардеробна", - зауважила Дорофєєва.

Також пара передбачила дитячу кімнату у своєму будинку. Але вона ще не готова.

"Мені здається, що коли це станеться, то ми все тут переробимо на дитячу", - сказала виконавиця.

Під час ремонту в Дорофєєвої з Дантесом не виникало суперечок
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Під час ремонту в Дорофєєвої з Дантесом не виникало суперечок
Під час ремонту в Дорофєєвої з Дантесом не виникало суперечок
Дорофєєва показала свою гардеробну
Дорофєєва показала, який має вигляд спальня

Під час ремонту в неї з Дантесом не виникало суперечок, як запевнила сама співачка. Під час вибору прикрас та аксесуарів для помешкання подружжя почало сваритися. Та Дорофєєва зазначила, що зараз їхні стосунки набагато спокійніші.

"Ми стали ближчими. Навіть з'ясовуємо стосунки вже геть інакше. Так, ми можемо покричати трохи. Але все-таки роки й мудрість, напевно, приходять поступово. Уже немає цього - я на зло піду в іншу кімнату ночувати, щоб тобі було неприємно. Ми цього не робимо вже", - розповіла вона.

Зірка назвала матір чоловіка святою свекрухою. Восени Дантес перевіз її з рідного Харкова до столиці. Свекруха Дорофєєвої живе у квартирі неподалік від сина й невістки: їх розділяють 5 хв на авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Кріпосної" публікує в мережі відверті фото з дозволу чоловіка

"Ніколи в житті жодного докору не було. Вона потім каже: "Ти бачиш, якого я тобі чоловіка віддала". Тобто жартує. Вона - свята свекруха. Навіть із перекосом в інший бік. Вона не зателефонує зайвий раз. Кажу: "А коли ви приїдете?". Відповідає: "Гаразд, заїду", - зізналася співачка.

Українська співачка, тренерка шоу "Голос країни" Надя Дорофєєва вразила шанувальників новим вишуканим і спокусливим образом. На знимку вона позує на підлозі в чорній мінісукні та яскравих синіх босоніжках на високих підборах. Волосся зірки зібране в акуратну зачіску. Крім того, на фото важко не звернути увагу на струнку фігуру Дорофєєвої.

Зараз ви читаєте новину «"Стали ближчими" - Дорофєєва поділилася подробицями стосунків із Дантесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути