вівторок, 18 травня 2021 16:28

Зірка "Кріпосної" публікує в мережі відверті фото з дозволу чоловіка
5

Акторка Наталія Денисенко зізналася, що має додатковий заробіток завдяки блогерству. Вона розповіла, що залежна від Instagram.

Як її чоловік Андрій Федінчик ставиться до публікацій оголених фото й чи має зірка "Кріпосної" хейтерів, розповіла в програмі "Зірковий шлях".

"Я дійсно залежна від Instagram, це мій світ, і я не уявляю свого життя без нього", - запевнила Денисенко.

За життям акторки в мережі стежать понад 220 тис. підписників.

"Найчастіше мене зачіпає хейт, коли пишуть: "Ти забрала чоловіка із сім'ї". І я така: "Я ж не забирала, у нас любов і все було по-чесному", - сказала Денисенко. Федінчик пішов до неї від першої дружини.

Денисенко розповіла, як веде Instagram
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Денисенко розповіла, як веде Instagram
Денисенко розповіла, як веде Instagram
Денисенко розповіла, як веде Instagram
Денисенко розповіла, як веде Instagram

Зірка запевнила, що вона радиться з чоловіком перед публікацією сексуальних фото.

"Якісь оголені фото, я маю на увазі в купальниках, або фото з чоловіком і дитиною збирають найбільше лайків. Тому що всі хочуть краси, любові. Якщо це відверті сексі-фото, то, звичайно, треба запитати дозволу в чоловіка. Тому що він мені деякі світлини - відверті й гарні - не дозволяє виставляти на загал. Він каже: "Ні, я не хочу, щоб це всі бачили, це моє". Думаю, може, його вмовлю", - зазначила вона.

Федінчик називає дружину відьмою через те, що акторка заробляє в Instagram "доволі непогано".

"Я за місяць заробила гроші за рекламу, і мала можливість купити мрію - сумку Chanel за тисячу доларів. Після того, як показала її, дівчина, яка допомагає з Instagram, каже мені: "Наталко, у тебе щось різко впала статистика й підписки. Що там сталося в тебе 14-го?". Дивлюся, виставила сумку Шанель. Є люди, яким це неприємно. Вони кажуть: "Що ти тут хизуєшся?", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після побачення в Парижі повернулася із сином під серцем" - Цибульська

"Мій Instagram - це не про гроші. Так, я отримую гроші за нього, але не ставлю це як мету. Я вважаю свій Instagram корисною й позитивною сторінкою. Мені здається, що всім потрібна ця доза позитиву", - додала акторка.

Українська акторка театру, кіно й дубляжу 31-річна Наталія Денисенко показала гарячі фото з відпустки. Зірка серіалу "Кріпосна" літала із сім'єю відпочивати до Єгипту. На серії світлин Денисенко постала в яскравому жовтому бікіні на тлі моря. Пляжний образ доповнила білими сонцезахисними окулярами та намистом з черепашок.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кріпосної" публікує в мережі відверті фото з дозволу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути