середа, 22 вересня 2010 15:17

Спокушати директора в "Службовому романі-2" буде Зеленський

Спокушати директора в "Службовому романі-2" буде Зеленський

Павло Воля зіграє роль секретаря-метросексуала в рімейку "Службового роману". В оригінальному фільмі Ельдара Рязанова секретаря директора зіграла Лія Ахеджакова.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу російської компанії Леополіс, яка виступила продюсером фільму.

Перші 30 хвилин нового фільму були представлені сьогодні в Санкт-Петербурзі на Кіно Експо 2010.

Режисером рімейка став автор "Лопухів" Сарік Андреасян. Місце Аліси Фрейндліх у ролі головної героїні, Мимри Людмили Прокопівни Калугіної, зайняла Світлана Ходченкова ("Благословіть жінку", "Кохання у великому місті 1-2"). Замість статистичної установи їй доведеться керувати рейтинговим агентством.

Спокушати її належить Володимиру Зеленському.

"Самотню жінку за 30" Олю Рижову зіграє Анастасія Заворотнюк. Її пасію, грамотного керівника Юрія Самохвалова, зіграє Марат Башаров ("Турецький гамбіт", "1612").

У епізодах з"являться також Іван Охлобистін, Аліка Смєхова, Тигран Кеосаян, Тимур Родрігес, Віктор Васильєв і Дмитро Хрустальов.

Зараз "Службовий роман. Наш час" знаходиться на завершальній стадії виробництва: закінчується монтаж, йде робота над саундтреком.

Перший трейлер повинен з"явитися в цю суботу, 25 вересня.

Як повідомлялося раніше, в прокат рімейк "Службового роману" вийде 17 лютого 2011. За словами продюсерів, фільм знімається для того, щоб сюжет "Службового роману" став зрозумілим молоді.

Нагадаємо, що в новорічну ніч 2008 року вийшов сіквел "Іронії долі", зроблений Тимуром Бекмамбетовим.

У 2009 році Георгій Юнгвальд-Хилькевич випустив продовження своєї мушкетерської епопеї під назвою "Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні".

Зараз ви читаєте новину «Спокушати директора в "Службовому романі-2" буде Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути