середа, 07 квітня 2010 17:29

Рязанов нічого не чув про зйомки "Службового роману: Наш час"

Рязанов нічого не чув про зйомки "Службового роману: Наш час"

Творець знаменитої радянської комедії "Службовий роман" Ельдар Рязанов не має жодного відношення до анонсованих компанією "Леополіс" зйомок сиквелу фільму і навіть не знає про існування таких планів. Таку заяву зробила дружина режисера. Сам Рязанов від коментарів із цього приводу відмовився.

Раніше на сайті компанії "Леополіс" в офіційній заяві про її реструктуризацію, розміщеній 1 квітня, було перераховано декілька перспективних проектів, у тому числі і картину під назвою "Службовий роман: Наш час", яка нібито повинна вийти на екрани взимку 2011 року.

У прес-службі "Леополіса" повідомили, що інформація про зйомки сиквелу "Службового роману" відповідає дійсності і не є першоквітневим жартом. Хто буде постановником цього фільму і виконає в ньому головні ролі, поки не уточнюється.

Нагадаємо, що двосерійний фільм "Службовий роман" випущений в 1977 році. Картина була знята за мотивами п"єси Еміля Брагінського і Ельдара Рязанова "Сослуживцы". Дилогія, в якій головні ролі зіграли Аліса Фрейндліх і Андрій Мягков, по праву вважається однією з кращих радянських мелодрам.

В тому випадку, якщо компанія "Леополіс" дійсно запустить у виробництво сиквел "Службового роману", він стане другим повнометражним проектом, що розвиває успіх "рязановської класики".

Раніше режисер Тімур Бекмамбетов зняв продовження фільму "Іронія долі, або З легкою парою". Картина довгий час тримала касовий рекорд російського прокату.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Рязанов нічого не чув про зйомки "Службового роману: Наш час"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути