пʼятниця, 27 березня 2009 13:01

Співачка Ферджі бореться із зайвою вагою (ФОТО)

Стейсі Фергюсон, вона ж Ферджі, нині вся в турботах. Зірка бореться із зайвими кілограмами, які вона набрала для зйомок у фільмі-мюзиклі "Дев"ять". Її зусилля увінчалися певним успіхом: Ферджі не тільки скинула вагу, але і тепер хизується підтягнутими ніжками.

Днями папараці застали 33-річну співачку під час пробіжки з її особистим тренером. Ферджі була в своєму стилі - чорна майка, шорти із зухвалими прінтами та навушниками у вухах. Зараз зірка скидає зайві кілограми, які їй довелося набрати для зйомок у фільмі "Дев"ять". Судячи з усього, в даний час співачка знаходиться у відмінній фізичній формі - жодних обвислих частин тіла, лише рельєфні м"язи.

Ферджі, яка в січні вийшла заміж за актора Джоша Дуамеля, зізналася, що зараз вона літає в хмарах від щастя. Вона також пишається, що їй вдалося повернутися до своєї стандартної ваги. "Я нарешті стала такою ж, як перед зйомками, - розповідає співачка в інтерв"ю журналу In Touch. - Я так довго про це мріяла! У мене є тренер, але і я сама старанно стежу за собою. Правда, мені не вдалося нормально схуднути до весілля, але я все-таки зуміла вдягти сукню та була дійсно щаслива. Тепер я працюю над своїми м"язами і повинна добре підготуватися до майбутнього турне".

Також співачка зізналася, що відчула непереборне тяжіння до зміни іміджу - у результаті зірка змінила колір волосся. "Я ніколи не була брюнеткою, - говорить Ферджі. - Але я вийшла заміж, повернулася в Black Eyed Peas і відчула, що мені необхідне щось змінити і в зовнішності".

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Співачка Ферджі бореться із зайвою вагою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути