Ексклюзиви
вівторок, 11 квітня 2017 15:51

Спокуслива Емілі Ратажковскі прокоментувала своє звання секс-символа
10

Емілі Ратажковські
Фото: Соціальні мережі
Емілі Ратажковські
Емілі Ратажковські
Емілі Ратажковські
Емілі Ратажковські

Емілі Ратажковскі в 2013 році знялася в кліпі Робіна Тіка Blurred Lines, в якому модель позувала топлес. Далі була еротична сцена з Беном Аффлеком у фільмі "Зникла" (Gone Girl) і незліченну кількість фотосесій в напівоголеному вигляді, після яких дівчина по праву зайняла одне з перших місць у всіляких списках найсексуальніших і привабливих.

"У кожній статті про мене обов'язково пишуть щось на кшталт: "О, вона така гаряча, вона справжній секс-символ. І при цьому, уявляєте, розбирається в політиці! "І ось це яскравий приклад сексизму. Чому одне неможливе без іншого?", - заявила Емілі в інтерв'ю журналу Marie Claire, для обкладинки якого вона знялася.

"Насправді мені більше хочеться працювати з незалежними режисерами над дійсно цікавими проектами, ніж зніматися в голлівудських блокбастерах в ролі" дівчини в бікіні ". Так, у мене багато пропозицій, але за ті ролі, які мені правда подобаються, мені доводиться серйозно боротися", - зізналася Ратажковскі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любителька оголюватися ледь прикрила інтимні місця відвертим купальником

Емілі вже не перший раз публічно висловлюється на цю тему: зірка відстоює своє право зніматися оголеною, публікувати відверті фотографії в соцмережах і при цьому не бути в очах суспільства "пустишкою".

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива Емілі Ратажковскі прокоментувала своє звання секс-символа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути