пʼятниця, 13 липня 2012 05:21

Собчак знялася в рекламному ролику про обшук

Собчак знялася в рекламному ролику про обшук
Ксения Собчак. Скриншот с сайта YouTube

Телеведуча і громадський діяч Ксенія Собчак знялася в рекламі банку "Тінькофф Кредитні Системи". Ролик під назвою "Обшук-2 у Ксенії Собчак" з'явився в ЖЖ банку Олега Тінькова 11 липня.

На відео показані люди в масках, камуфляжі і зі зброєю, які вламуються до Собчак в квартиру вночі, коли вона спить, розпилюють сейф і виявляють в ньому конверт з двома пластиковими картами банку "Тінькофф Кредитні Системи".

Сюжет ролика відсилає нас до обшуку, який був проведений в квартирі Ксенії Собчак в червні 2012 року після її участі в протестних заходах. Під час обшуку вдома у телеведучої були виявлені гроші на загальну суму більше мільйона євро, а також 480 000 доларів і 480 тисяч рублів. За повідомленням слідчого комітету РФ, гроші Собчак були розфасовані в більш ніж у 100 конвертів.

На початку липня на YouTube з'явився ролик за участю актриси, яка зображує Ксенію Собчак. За сюжетом відео вона сидить вночі на ліжку, рахує гроші і розкладає їх по конвертах. В цей час супутник дівчини, що лежить до неї спиною, розглядає фотографію, на якій Ксенія Собчак зображена разом з активістом Іллею Яшиним. В цей час закадровий голос говорить: "Не вистачає конвертів? Замучила популярність? Заплати податки і живи спокійно". Відео пародіювало соціальну рекламу податкової служби кінця 90-х років. Незважаючи на те, що в описі до ролику присутнє посилання на сайт федеральної податкової служби, відомство спростувало свою причетність до його створення. Ксенія Собчак різко негативно сприйняла використання її образу в вірусному кліпі.

Зараз при спробі перегляду на YouTube ролика з актрисою, схожою на Собчак, з'являється напис: "Це відео тепер недоступне у зв'язку з заявкою третьої сторони про порушення прав на товарний знак".


Зараз ви читаєте новину «Собчак знялася в рекламному ролику про обшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути