понеділок, 09 липня 2012 13:40

Ксенія Собчак попрощалася з "Домом-2" зі сльозами на очах

Ксенія Собчак попрощалася з "Домом-2" зі сльозами на очах
"Домочадці" розридалися разом з блондинкою Фото: РИА Новости

У вечірньому ефірі програми "Дом-2" 6 липня Ксенія Собчак попрощалася з учасниками проекту і телеглядачами. Телеведуча не змогла стримати сліз. "Домочадці" розридалися разом з блондинкою.

Про те, що вона залишає "молодіжне будівництво", телеведуча повідомила тиждень тому. Проте в своєму останньому випуску програми не змогла стримати сліз. Ксенія знайшла тепле слово для кожного учасника проекту, сказала, що за ці роки багато чого в них навчилася.

"Закінчується дуже важливий етап в моєму житті. Я не виходжу заміж, на жаль, я йду з проекту "Дом-2". З одного боку, рада, треба йти далі. З іншого боку, тут пройшла величезна її частина - вісім років... Я прийшла сюди вісім років тому зовсім іншою людиною. Я йду звідси набагато кращою людиною, ніж прийшла. Мені хочеться на це сподіватися", - посміхалася Ксенія крізь сльози.

"Завжди не бійтеся говорити правду... Часом це дорого коштує, але дозволяє почуватись людиною. Я бажаю вам любові, щастя й удачі. Я вас дуже всіх люблю", - були останні слова Ксенії на "Домі-2".

ВІДЕО: Податкова Росії зняла відеоролик про Собчак

Раніше теледіва пояснила своє рішення залишити проект тим, що "вибрала інший напрямок". "З моєю нинішньою діяльністю участь в проекті "Дом-2" дещо не в'яжеться, неможливо всидіти одразу на двох стільцях - треба вибирати", - заявила вона.

Нагадаємо, що свій останній ефір у ролі ведучої "Дому-2" Ксенія Собчак провела 30 червня. Про те, хто займе її місце, поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак попрощалася з "Домом-2" зі сльозами на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути