четвер, 12 липня 2012 09:30

Ксенію Собчак внесли в чорний список

Ксенію Собчак внесли в чорний список
Телеведучу не запрошують на зйомки Фото: starslife.ru

Російська телеведуча Ксенія Собчак отримала несподівану пропозицію від одного з федеральних каналів взяти участь в програмі Форд Боярд, але незабаром редактор передзвонила, щоб скасувати свою пропозицію, посилаючись на те, що Ксенія Собчак уже офіційно внесена в якийсь чорний список.

Ксенія Собчак мовчати, звісно, не стала, і тут же повідомила про це в своєму блозі: "Покликали на Форт Боярд. Я навіть здивувалася і напружилася. Потім редактор передзвонила, вибачилася: "Ксенєчка, вибачте, не знала, що ви в чорному списку".

Можливо, в чорний список телеведуча потрапила після того, як в її квартирі в ході обшуку слідчі виявили крупну суму грошей, розфасованих по конвертах. А може, через її опозиційний дух.

Нагадаємо, Ксенія Собчак довгий час була найпопулярнішою російською ведучою. Тільки в Домі-2 вона працювала цілих вісім років. Проте останнім часом дочка першого мера Санкт-Петербурга не може заробляти гроші на ТВ-терені через те, що її перестали запрошувати на зйомки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Собчак попрощалася з "Домом-2" зі сльозами на очах

До речі, на місце Ксенії Собчак в Домі-2 хотіли посадити і Віру Брежнєву, і Влада Кадоні, і навіть Миколу Валуєва. Тим не менш, керівництво телеканалу ТНТ заявило, що не буде проводити кастинги на місце скандальної телеведучої, адже вона незамінна.

Зараз ви читаєте новину «Ксенію Собчак внесли в чорний список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути