вівторок, 25 травня 2021 16:45

"Що тепер втягувати": українські зірки показали, як виглядають після пологів

Співачка 34-річна Анастасія Приходько, яка у квітні повідомила, що стала матір'ю втретє, поділилася з фанами відвертою світлиною. Вона продемонструвала фігуру після пологів і написала, що не соромиться бути справжньою.

Автор: Instagram.com/prykhodko_official
  Співачка 34-річна Анастасія Приходько продемонструвала фігуру після пологів
Співачка 34-річна Анастасія Приходько продемонструвала фігуру після пологів

Gazeta.ua зібрала фото зірок, які також наважились показати своє тіло після пологів і поділились з шанувальниками секретами, як відновити форму.

У березні цього року телеведуча 43-річна Василіса Фролова народила сина. Зірка стверджує, що ще ніколи не мала таких апетитних форм. Як підтвердження опублікувала своє фото в Instagram.

"За підсумками опитування в сторіз, 84 відсотки з вас запитують, що ж мені треба тепер втягнути. Ну, що ж, будь ласка, милуйтеся. У таких апетитних об'ємах я не була ніколи в житті. Місцями не впізнаю себе в дзеркало, але бігти розлучатися з придбаним поки що не збираюся. Обираю поступове повернення в колишню форму через м'які масажі, прогулянки та правильно підібрану коригуючу білизну", - написала Фролова.

Автор: Instagram.com/vasyafrolova
  Телеведуча  Василіса Фролова стверджує, що ще ніколи не мала таких апетитний форм
Телеведуча Василіса Фролова стверджує, що ще ніколи не мала таких апетитний форм

Співачка 37-річна Джамала вдруге стала мамою в червні торік. А взимку повідомила підписникам в Instagram, що прагне схуднути після пологів. Адже на той час вона важила 69 кг, а мріла повернутись до своїх ідеальних 59 кг. Зірка схудла на 6 кг і розповіла шанувальникам, що їй допомогло.

"Основний акцент у моєму раціоні — збалансоване харчування, в якому багато зелені. Рідко бігаю, максимум роб­лю планку, прес, масаж", - поділилась Джамала.

Автор: Instagram.com/jamalajaaa
  Співачка Джамала зірка схудла на 6 кг і розповіла, що їй допомогло
Співачка Джамала зірка схудла на 6 кг і розповіла, що їй допомогло

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" та комедії "Свінгери" 35-річна Анна Саліванчук у вересні 2020 року народила сина. Зірка зізналась, що з двома дітьми вистачає турбот, проте схуднути після пологів їй допоміг коронавірус.

"Схудла сильно, як би смішно не звучало, під час коронавірусу, коли втратила смаки та запахи, просто перестала їсти, не хотіла. І так потрохи почала худнути, шлунок зменшився. Тепер менше їм", - написала вона в Instagram.

Автор: Іnstagram.com/salivanchuk.anna
  Акторка Анна Саліванчук зізналась, що схуднути після пологів їй допоміг коронавірус
Акторка Анна Саліванчук зізналась, що схуднути після пологів їй допоміг коронавірус

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукня поверх штанів і маскулінні силуети: п'ять найстильніших українських блогерів

Жінки можуть відкладати пологи до 37 років. Далі вже знижується їхня репродуктивність. Пологове вікно обмежене в часі. З віком якість яйцеклітин знижується. Тоді під сумнівом, чи зможе жінка виносити саме здорову дитину.

Зараз ви читаєте новину «"Що тепер втягувати": українські зірки показали, як виглядають після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути