неділя, 14 жовтня 2018 07:28

Скарлетт Йоханссон стала хазяйкою розкішного маєтку
25

Новий будинок Скарлетт Йоханссон
Новий будинок Скарлетт Йоханссон
Новий будинок Скарлетт Йоханссон
Новий будинок Скарлетт Йоханссон
Новий будинок Скарлетт Йоханссон

33-річна Скарлетт Йоханссон придбала нерухомість в тихому поселенні Палісейд, розташованному в окрузі Рокленд-Каунті штату Нью-Йорк.

Протягом літа ходили чутки, що актриса планує квартиру в Хемптоні, але в підсумку її вибір припав на відокремлений будинок з чотирма спальнями, за покупку якого вона віддала чотири мільйони доларів.

Будинок зірки "Месників" (Avengers) повитий плющем і знаходиться в мальовничій місцевості з видом на річку Гудзон. На території нового володіння Йоханссон облаштований внутрішній дворик з басейном і терасою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джулія Робертс в гламурному образі сфотографувалася на скелях

Будинок був побудований за проектом архітектора Еріка Гуглерома, якого Франклін Рузвельт наймав для проектування Західного крила Білого дому. До Скарлетт в сільському особняку не раз з'являлися знамениті господарі і гості. Саме поселення, де він знаходиться, користується популярністю у зірок Голлівуду і шоу-бізнесу. У цьому містечку жили Анджеліна Джолі, Хайден Панеттьєрі, Аль Пачіно, Джессіка Ленг, Бьорк та інші.

Купівля нерухомості збіглася з деякими змінами в особистому житті Йоханссон. Навесні Скарлетт і її бойфренд Колін Жост дебютували на червоній доріжці як пара і з тих пір стали виходити в світ разом.

Актор Кріс Хемсворт і його дружина Ельза Патакі зводять величезний будинок в Байрон Бей.

Подружжя будують справжню фортецю, фото якої потрапили в Daily Mail Australia, на знімках будівля нагадує військову базу або величезний шопінг-мол, про що свідчить форма, моноліт, величезні платформи. Величезний басейн буде на даху.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон стала хазяйкою розкішного маєтку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути