Ексклюзиви
неділя, 14 жовтня 2018 05:34

Джулія Робертс у гламурному образі сфотографувалась на скелях
5

Джулія Робертс
Фото: Harper's Bazaar
Джулія Робертс
Джулія Робертс
Джулія Робертс
Джулія Робертс

Актриса Джулія Робертс відсвяткує свій 51-й день народження. Напередодні цього свята актриса стала героїнею жовтневого номера американського Harper's Bazaar, в якому інтерв'ю у неї взяла Опра Вінфрі. У бесіді з телеведучою актриса розповіла про один зі своїх найбільших страхів - страх висоти.

"Я все життя боялася висоти! Можливо, це спадкове, бо мій батько теж мав цей страх. Близько семи років тому нас із Дені запросили в гірський похід. Я подумала:" Боже, як я це зроблю! "У той самий момент я подумала, а чи дійсно я як і раніше так боюся? І зважилася! Однак цей похід тільки підтвердив, що я все ще до божевілля боюся висоти ", - розповіла Джулія в інтерв'ю Опрі.

Якраз цьому страху і була присвячена фотосесія Робертс для Harper's Bazaar: в ній вона позує на тлі скель в пишних сукнях яскравих кольорів. Про найбільший страх актриси нагадує лише страховка, надійно закріплена на її талії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевершила саму себе: Кім Кардаш'ян шокувала мережу безсоромним селфі

В інтерв'ю Джулія згадала про те, який сюрприз приготував для неї 49-річний чоловік Деніел Модер на ювілей в минулому році. Робертс розповіла, що разом з чоловіком вони провели цілих п'ять днів наодинці один з одним в повній ізоляції від зовнішнього світу. Спочатку актриса з ентузіазмом поставилася до цієї ідеї, а потім засумнівалася, що зможе так довго пробути без дітей.

"У день мого народження ми поїхали з чоловіком в місто, в якому вже колись давно були разом. Саме в цей день діти грали в футбол в школі, і я домовилася з батьками їхніх однокласників, щоб вони тримали мене в курсі гри. Ми зайшли з чоловіком в магазин. Він несподівано підійшов до мене з великою дошкою для серфінгу і запитав, що я про це думаю. я трохи зніяковіла, але вже в наступну секунду побачила наших дітей, які ховалися за цією дошкою. Моїй радості не було меж! ", - розповіла Джулія в інтерв'ю.

Виявилося, що чоловік і діти просто обдурили Джулію з приводу футболу. Крім того, потім з'ясувалося, що і друзі, що тримали Робертс в курсі гри, також приїхали, щоб привітати її з ювілеєм. Актриса зізналася, що цей вчинок торкнув її до сліз.

Раніше актриса Шарліз Терон знялася у відвертій фотосесії для ELLE у випуску Women In Hollywood.

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс у гламурному образі сфотографувалась на скелях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути