неділя, 20 лютого 2022 08:22

Сінді Кроуфорд відзначає 56-річчя: найвідвертіші фото топмоделі, яка першою оголилася для Playboy
15

20 лютого американська супермодель і ведуча Сінді Кроуфорд святкує 56-річчя. За кар'єру вона знялася для обкладинок понад 600 глянців, серед яких Vogue, W, People, Harper's Bazaar, Elle і Cosmopolitan. Також вона була обличчям таких модних будинків, як Versace і Escada.

Gazeta.ua зібрала найспокусливіші фото однієї з найпопулярніших моделей 1990-х років та ділиться маловідомими фактами з життя сьогоднішньої іменинниці.

1. Її вперше зазнімкував газетний фотограф під час літньої роботи: у 16 років Кроуфорд заробляла збиранням кукурудзи. Завдяки фотографії та позитивній реакції на неї усвідомила, що моделінг - її покликання. Вона покинула навчання після першої чверті і поїхала до Мангеттена, США.

2. Від кінця 1980-х і до 1990-х років Кроуфорд була однією з найзатребуваніших моделей. Вона постійно брала участь у фотосесіях для глянців і виходила на подіум. А також Кроуфорд стала першою топмоделлю, яка позувала оголеною для Playboy. Постала в пікантному образі на обкладинці липневого номеру 1988 року.

3. 1997 року її назвали другою найкрасивішою жінкою в світі. У цьому рейтингу Кроуфорд перегнала американська акторка Демі Мур. Тоді журнал Shape опитував читачів і пропонував обрати найкращих з 4 тис. претенденток. За версією Playboy модель посіла п'яте місце у списку 100 найсексуальніших зірок ХХ ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Періс Гілтон виповнюється 41: найпікантніші знімки зіркової білявки

Проглянути архівні фото моделі можете у ролику нижче.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cindy Crawford (@cindycrawford)

2002 року Кроуфорд стала однією з 50 найкрасивіших світу за версією People. А в 40 років посіла 26-е місце в рейтингу журналу Maxim Hot 100.

4. Спробувала свої сили в акторській майстерності. 1995 року Кроуфорд знялася в бойовику "Чесна гра". Фільм провалився у прокаті: зібрав $11 млн з бюджетом $50 млн. Модель отримала три номінації на антипремію "Золота малина". Після цього вирішила більше не експериментувати з кіно і сконцентруватися на моделінгу.

5. Була у шлюбі з американським актором Річардом Гіром з 1991-го по 1995 рік. Згодом пара розлучилася. А 1998 року модель пішла під вінець з американським бізнесменом Ренді Ґербером. Подружжя досі разом, а в їхньому шлюбі народилося двоє дітей - донька Кайя та син Преслі Вокер.

6. Донька Кроуфорд Кайя також будує кар'єру моделі. Вона знімалася для журналів Vogue, Teen Vogue і Pop Magazin. 2018-го її удостоїли нагородою "Модель року" на Fashion Awards, а 2020 року стала обличчям рекламної кампанії Louis Vuitton під назвою Twist bag.

Американська топмодель Сінді Кроуфорд святкує 20 лютого 56 років
Фото: instagram.com/cindycrawford
Американська топмодель Сінді Кроуфорд святкує 20 лютого 56 років
Американська топмодель Сінді Кроуфорд святкує 20 лютого 56 років
Американська топмодель Сінді Кроуфорд святкує 20 лютого 56 років
Американська топмодель Сінді Кроуфорд святкує 20 лютого 56 років

Кроуфорд разом з донькою 20-річною Каєю Ґербер відвідала церемонію нагородження премії InStyle Awards 2021.

Зіркові моделі позували на червоній доріжці в розкішних вбраннях. Сукні були розшиті паєтками й стразами. Образ доповнили хвилястими зачісками. Кроуфорд обрала образ від бренду Missoni, а Кая - Alexander McQueen.

Зараз ви читаєте новину «Сінді Кроуфорд відзначає 56-річчя: найвідвертіші фото топмоделі, яка першою оголилася для Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі