пʼятниця, 07 серпня 2009 17:41

Сінді Кроуфорд показала свій "целюліт" (ФОТО)
5

На початку серпня супермодель Сінді Кроуфорд влаштувала своїй сім"ї європейські канікули. Разом з чоловіком бізнесменом Ренді Гербером і дітьми - 10-річним сином Преслі та 8-річною дочкою Кайєю - вони відправилася в плавання уздовж берегів Франції на білосніжній яхті "Утопія".

Коли судно прибуло в Сен-Тропе, подружжя зійшло на берег. Прогулюючись пляжем, пара викликала справжній фурор в маленькому курортному містечку.

Ренді безперервно обіймав свою дружину і постійно цілував її, і вона відповідала йому взаємністю. Все це відбувалося під захоплений шепіт оточуючих: "Як вони люблять один одного! Після одинадцяти років шлюбу!".

Звичайно, особливо пильну увагу всіх, кому пощастило опинитися поблизу, фотомодель привернула до себе, коли, одягнена в чорний купальник, засмагала на яхті і стрибала з борту у воду.

Не так давно Сінді заявила в інтерв"ю журналу Allure, що у неї є ті ж проблеми з фігурою, що і у інших жінок. "Так, у мене є целюліт, і я ніколи не говорила, що у мене його немає. Мені 43, я мати двох дітей, так що відстаньте від мене", - так самокритично висловилася про себе модель.

Проте зараз всі відпочиваючі Сен-Тропе можуть підтвердити, що Кроуфорд як і раніше у відмінній формі: у неї струнка підтягнута фігура і тонка талія. Целюліту теж ніхто не помітив, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сінді Кроуфорд показала свій "целюліт" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути