понеділок, 03 вересня 2012 14:04

Син Дмитра Пєвцова помер у лікарні

Син Дмитра Пєвцова помер у лікарні
У хлопця зупинилося серце Фото: РИА Новости

Син популярного російського актора Дмитра Пєвцова Данило помер у лікарні. У 22-річного молодого чоловіка зупинилося серце.

Тільки повідомлялося, що Дмитро Пєвцов налаштований оптимістично щодо стану свого 22-річного сина Данила і давав інтерв'ю, в якому ділився своїми надіями. Так, артист повідомляв: "Думаю, через три-чотири дні він оговтається, я в це вірю", - як з'явилася інформація, що Данило помер в реанімації.

"У понеділок, 3 вересня, у Данила Пєвцова перестало битися серце. Реанімаційні заходи не дали результату", - заявили медики. Відзначимо, що 22-річний молодий чоловік переніс дві складні операції, але в свідомість так і не прийшов. Сам Дмитро Пєвцов поки не прокоментував цю сумну новину.

Нагадаємо, Данило випав з балкона третього поверху. "Швидка допомога" доставила хлопця до Боткінської лікарні, де лікарі нейрохірургічного відділення боролися за його життя. Сина Пєвцова привезли в операційну, коли він вже перебував у стані клінічної смерті. Данило отримав серйозні травми черепа, хребта і кінцівок.

Падіння з висоти стало наслідком нещасного випадку. У ту ніч Данило з компанією друзів був в гостях у своєї подруги. Хлопці скористалися відсутністю дорослих і влаштували гучну вечірку. За словами випадкових очевидців, все сталося о п'ятій годині ранку, коли кілька хлопців, в числі яких був і Данило, вийшли на балкон покурити. Вони веселилися і жартували. Однак в наступну мить Данило підвівся, спираючись руками на поручні балкона, який, до слова, був не засклений, зробив незграбний рух і несподівано зірвався вниз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть

Днями старшому синові Пєвцова Данилу була проведена друга операція. Хірургічне втручання було вирішено зробити у зв'язку з набряком мозку, що почався у хлопця. Повідомлялося, що 22-річному Данилу встановили шунт для відкачування рідини. Його стан медики оцінювали як стабільно важкий. Жодних прогнозів вони давати не бралися. Відомо було лише, що загроза його життю буде зберігатися не менше трьох днів. До цього син популярного актора вже переніс операцію на головному мозку.

Зараз ви читаєте новину «Син Дмитра Пєвцова помер у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути