понеділок, 27 серпня 2012 09:45

Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть

Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть
Операція пройшла успішно Фото: ИТАР-ТАСС

Старший син популярного російського актора Дмитра Пєвцова Данило випав з балкона третього поверху. Повідомляється, що хлопець веселився з друзями і перехилився через огорожу.

Нагадаємо, тривожна новина про нещасний випадок зі старшим сином Дмитра Пєвцова Данилом з'явилася днями. Повідомлялося, що 22-річний молодий чоловік госпіталізований у важкому стані до Боткінської лікарні Москви. Данило Пєвцов отримав травми після падіння з висоти. Зараз же стали відомі подробиці події.

Повідомляється, що падіння з висоти стало наслідком нещасного випадку. "О 4:50 ранку 22-річний молодий чоловік був доставлений у нейрохірургічне відділення Боткінської лікарні бригадою лікарів "швидкої допомоги" після падіння з балкона будинку № 33 по 1-й Брестській вулиці. Після проведення дослідчої перевірки оперативники схиляються до того, що стався нещасний випадок", - заявив представник правоохоронних органів.

Відзначається, що допомога приїхала вчасно, хвилина-друга зволікання могла коштувати життя молодого актора. На той момент Данило був у стані клінічної смерті, в зв'язку з чим медики прийняли рішення про екстрену операцію. Хірурги декілька годин боролися за життя хлопця. На щастя, все пройшло успішно. До кінця дня з операційної його перевели в реанімацію. Повідомляється, що тиск нормалізувався, проте робити якісь прогнози фахівці поки не поспішають.

У лікарню першими примчали сам Дмитро Пєвцов і мати Данила Лариса Блажко. Пізніше прибули друзі та колеги хлопця. Однак ані тих, ані інших у реанімацію не пустили. Є інформація про те, що як тільки Данило буде в транспортабельному стані, його відвезуть на лікування за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Дмитра Пєвцова упав з третього поверху і розбився

Між тим журналісти з'ясували подробиці нещасного випадку. У ту ніч Данило з компанією друзів був в гостях у своєї подруги. За словами сусідів, живе дівчина разом з батьком, однак він людина зайнята і часто виїжджає у справах. Ось хлопці та дівчата і скористалися відсутністю дорослих, влаштували гучну вечірку. За словами випадкових очевидців, все сталося о п'ятій годині ранку, коли кілька хлопців, в числі яких був і Данило, вийшли на балкон покурити. Вони веселилися і жартували.

Однак в наступну мить Данило підвівся, спираючись руками на поручні балкона, який, до слова, був не засклений, зробив незграбний рух і несподівано зірвався вниз. Друзі навіть не відразу оцінили всю серйозність ситуації, адже висота-то всього в три поверхи.

Зараз ви читаєте новину «Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути