понеділок, 07 травня 2012 17:20

Сім'я Міли Куніс виїхала з Чернівців через антисемітизм

Сім'я Міли Куніс виїхала з Чернівців через антисемітизм
Актриса ніколи не повернеться в Україну Фото: show.oboz.ua

28-річна актриса Міла Куніс, яка завоювала популярність після виходу на екрани фільму "Чорний лебідь", дала інтерв'ю британському виданню The Sun, розповівши про своє дитинство та сім'ю. Деякий час тому читачі The Sun визнали Мілу "найгарячішою" з усіх відомих красунь, а її інтерв'ю передує утішне порівняння з молодою Анджеліною Джолі.

Відомо, що Міла народилася в Україні, в місті Чернівці, в єврейській родині. В інтерв'ю британському таблоїду Куніс вперше розповіла про те, що батьки привчили її приховувати своє єврейство. За словами Міли, її бабуся і дідусь пережили Голокост, який забрав життя майже всіх членів її сім'ї старшого покоління.

Навчаючись у школі, Міла (справжнє ім'я якої Мілена) неодноразово бачила на стінах свастики й інші антисемітські "графіті". Коли майбутній актрисі виповнилося 7 років, її батько, Марк, інженер-механік, і мати. Ельвіра, учитель фізики, перебралися разом з дітьми в Лос-Анджелес. При цьому, основною причиною їхнього переїзду став побутовий антисемітизм, який панував в Чернівцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західна преса розгледіла роман між Ештоном Катчером і Мілою Куніс

У новій країні Марк знайшов роботу таксиста, Ельвіра влаштувалася в аптеку, а Міла та її брат Михайло пішли в школу. Міла згадує, що кожен день, повертаючись додому, вона плакала: "Я не розуміла мови, культури і людей". Щоб допомогти дочці адаптуватися в новому мовному середовищі, батьки віддали 9-річну Мілу на курси акторської майстерності. Через два роки Міла зіграла свою першу роль в телесеріалі "Дні нашого життя".

Міла вважає себе американкою і каже, що ніколи не повернеться в Україну. "У Нью-Йорку я - супер-єврейка. У Лос-Анджелесі - каліфорнійське дівчисько", - говорить актриса.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я Міли Куніс виїхала з Чернівців через антисемітизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути