вівторок, 30 жовтня 2012 17:26

Сім'я Крістіни Орбакайте на межі розлучення - ЗМІ

Сім'я Крістіни Орбакайте на межі розлучення - ЗМІ
Причина - фінанси Фото: tv.akado.ru

У сім'ї російської співачки Крістіни Орбакайте проблеми. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що зіркове подружжя планує розлучитися.

У сім'ї співачки Крістіни Орбакайте після народження доньки Клави, здавалося, було все добре, але тільки на перший погляд - пише преса.

Поки Крістіна продовжує боротися зі своїм колишнім чоловіком Русланом Байсаровим за сина Денні, її нинішній чоловік Михайло Земцов вирішив подати на розлучення.

Михайло заздрить Крістіні - вона заробляє більше, хоча він цілком успішний бізнесмен. Його сумарний дохід становить не більше 8-10 тисяч доларів на місяць, Орбакайте, проводячи велику частину року на гастролях, збирає в сімейний бюджет набагато більше.

"Багато питань у Крістіни з Михайлом виникло через те, що він наполягав на переїзді в Америку. У нього там бізнес, і він хотів, щоб уся сім'я була постійно з ним, ревнував Крістіну, вмовляв відвезти в Америку дітей. Розмови про це почалися восени. Вони багато разів сварилися і мирилися з цього приводу. Як стало відомо, в середині березня подружжя прийняло рішення роз'їхатися по різних квартирах: Крістіна залишилася на Тверській, а Михайло два тижні прожив у друзів у Підмосков'ї, в Одинцовському районі. За ці дні Земцов, мабуть, зрозумів, що спільні побут і бухгалтерія з Крістіною для нього важливіша за свободу", - розповіло джерело одному з російських видань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте ховає свою дочку

Сам Михайло Земцов категорично відмовляється говорити на цю тему: "Ні я, ні Крістіна не хочемо розмовляти на цю тему".

Нагадаємо, Михайло - третій чоловік Крістіни. Її першим чоловіком був співак Володимир Пресняков, другим - бізнесмен Руслан Байсаров.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я Крістіни Орбакайте на межі розлучення - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути