Ексклюзиви
середа, 01 червня 2022 12:08

Сім головних чоловіків Мерилін Монро: від бейсболіста до президента США
6

Мерилін Монро і Артур Міллер
Фото: Getty Images
Мерилін Монро і Джим Догерті
Говард Г'юз
Мерилін Монро і Джо Ді Маджіо
Мерилін Монро і Ів Монтан

Сьогодні, 1 червня, день народження у однієї з найкрасивіших і найбажаніших жінок всіх часів - Мерилін Монро.

Про цю жінку мріяли всі чоловіки світу. Але з чоловіками їй категорично не щастило.

Джим Догерті – перший чоловік Монро.

Заміж за працівника авіабудівного заводу вона вийшла незабаром після свого 16-річчя. Реєстрація шлюбу відбулася 19 червня 1942 року.

Швидше за все, Монро не кохала Догерті, але заміжжя давало їй можливість не повертатися в притулок для сиріт, в якому вона опинилася після того, як її кинули названі батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ленні Кравіц відзначає 58-річчя: маловідомі факти про американську рокзірку

"У своєму першому шлюбі я не страждала, але і щасливою не була. Ми з чоловіком могли довго не розмовляти. І не тому, що посварилися, просто нам нічого було сказати одне одному. Чесно кажучи, з ним я вмирала від нудьги", - згадувала Монро.

Догерті стверджував, що у них з Монро було справжнє кохання, але їхні взаємини зруйнували мрії його дружини про славу. Тільки-но жінка почала працювати моделлю, вони розлучилися.

Автор: Getty Images
  Мерилін Монро і Джим Догерті
Мерилін Монро і Джим Догерті
Мільярдер Говард Г'юз побачив Монро на обкладинці журналу Life і захотів дістати зірку в свою колекцію. В якій на той час вже були Ава Гарднер, Кетрін Гепберн, Джейн Рассел, Лана Тернер, Бетт Девіс, Рита Гейворт, Джанет Лі і багато інших.
Можливо, це збіг, але саме після побачення Монро з Г'юзом, яке минуло в його особняку в Палм-Спрінгс, їй запропонували перший контракт в кіно і вона почала рухатися вгору кар'єрними сходами.
Автор: Getty Images
  Говард Г'юз
Говард Г'юз

Вдруге Монро вийшла заміж за відомого бейсболіста Джо Ді Маджіо.

Біографи вважають, що його вибрали актрисі як чоловіка боси кіностудії, на якій вона знімалася. Саме вони вирішили, що прославлений спортсмен зможе стати для Монро ідеальним партнером, а їхній союз приверне до себе увагу глядачів.

Так і сталося – Монро і Ді Маджіо стали найпопулярнішою в США сімейною парою. Це був єдиний у житті актриси чоловік, який залишався вірним їй навіть після розлучення. Більш того, він був єдиним чоловіком Монро, який не тільки приїхав на її похорон, але і взяв на себе організацію.

Автор: Getty Images
  Мерилін Монро і Джо Ді Маджіо
Мерилін Монро і Джо Ді Маджіо

Монро та її третього чоловіка, драматурга Артура Міллера, пов'язували як пристрасне кохання, так і банальний розрахунок.

З одного боку, вони не могли жити одне без одного. З іншого – кожен хотів отримати від цих взаємин те, чого потребував найбільше.

Монро, обтяжена роллю дурної блондинки, яку грала і на екрані, і в житті, сподівалася, що інтелектуал Міллер стане її наставником і вчителем. Він же своєю чергою хотів з допомогою красивої, сексуальної і знаменитої дружини піднестися в очах оточення, яке не любило його за дріб'язковість, скупість і жадібність.

Монро дуже швидко почала дратувати свого чоловіка. Він став до неї байдужим і холодним – про його істинну про неї думку актриса дізналася зі щоденника Міллера, в якому він писав, що такій розумній і талановитій людині, як він, важко перебувати поруч з таким невігласом і кривлякою, як вона. Ставлення чоловіка довело жінку до нервового зриву, наслідки якого їй довелося лікувати в психіатричній клініці.

Автор: Getty Images
  Мерилін Монро і Артур Міллер
Мерилін Монро і Артур Міллер

Роман із французьким актором і співаком Івом Монтаном розпочався у Монро під час знімань фільму "Займемося коханням". Монтан приїхав до США зі своєю дружиною, акторкою Симоною Синьйоре, яка не приховувала свого презирливого ставлення до Монро і в цьому питанні знайшла спільну мову з Міллером, який у той час ще був чоловіком актриси.

Монро і Монтан створили власний альянс. Пізніше Монтан згадував, що Монро буквально зґвалтувала його, увірвавшись в його готельний номер в норковій шубі, надягнутій на голе тіло. Вона часто користувалася цим безпрограшним прийомом, перед яким не міг встояти жоден чоловік.

Міллер дізнався про роман своєї дружини з Монтаном, коли несподівано повернувся за забутою трубкою. Швидше за все, він навіть зрадів приводу завершити обридлі йому стосунки, а ось Синьйоре не збиралася так просто здавати свої позиції. Вона боролася за чоловіка-зрадника до кінця.

Зрештою Монтан знайшов у собі сили для серйозної розмови, в якій пояснив: він ніколи не кине дружину. Після цього Монтан полетів додому, а Монро знову залишилася сама.

Автор: Getty Images
  Мерилін Монро і Ів Монтан
Мерилін Монро і Ів Монтан

Стосунки Монро з Джоном Кеннеді тривали сім років. Вони почалися, коли Кеннеді був сенатором від штату Массачусетс, а Монро – дружиною Ді Маджіо. Майбутні коханці познайомилися на вечірці, на якій, за словами жінки, Кеннеді не зводив з неї очей.

"Все було настільки явно, що в якийсь момент мені навіть стало ніяково" - згадувала вона.

Роман з Кеннеді припав на найважчий період у житті Монро. На той час вона вже зловживала алкоголем та антидепресантами, тому часто поводилася неадекватно – телефонувала своєму коханцеві в будь-який час дня і ночі, влаштовувала істерики і погрожувала, що зробить подробиці їхніх стосунків надбанням громадськості.

Монро щиро вірила, що зможе "посунути" Жаклін Кеннеді і посісти місце першої леді Америки, і це стало її головною помилкою.

У серпні 1962 року Монро збиралася оприлюднити свій щоденник, в якому детально розповідалося про її роман з президентом. За день до оголошеної заздалегідь пресконференції її не стало. За офіційною версією, актриса померла від передозування снодійного.

Автор: Getty Images
  Джон Кеннеді
Джон Кеннеді
Серце голлівудської кінозірки Рея Ліотти зупинилося у 67 років. Помер уві сні в Домініканській Республіці 26 травня. Там працював на зйомках трилеру "Небезпечні води". Причину смерті актора не називають. Його наречена Джейсі Ніттоло була поряд із коханим. Gazeta.ua підготувала маловідомі факти про Ліотту та найпопулярніші фільми з його участю.

Зараз ви читаєте новину «Сім головних чоловіків Мерилін Монро: від бейсболіста до президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути