середа, 17 травня 2017 14:08

Схудлий Бред Пітт шокував виходом у мішкуватому костюмі
8

Бред Пітт
Бред Пітт
Бред Пітт
Бред Пітт
Бред Пітт

Після розлучення Бреда Пітта з Анджеліною Джолі 53-річний актор не раз попадався в об'єктиви папараці не в кращому вигляді - то він виглядав надто схудлим, то постарілим. А тепер Пітт здивував шанувальників своїм безглуздим нарядом.

Вчора Бред з'явився на шоу зі Стівеном Кольбером під назвою The Late Show with Stephen Colbert в мішкуватих коричневих брюках і картатій сорочці. Дворазовий володар звання найсексуальнішого чоловіка в світі в такому образі, як підмітили інтернет-користувачі, був схожий на дідуся або на свого персонажа Бенджаміна Баттона з фільму "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" (The Curious Case of Benjamin Button).

"Таке відчуття, що він купив ці речі в бюро знахідок, тому що нічого з цього йому не підходить і не поєднується разом. Я думаю, що розлучення стало дуже сильним ударом для Пітта", - прокоментувала вихід Пітта зоряний стиліст Хоса Родрігес в інтерв'ю Daily News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виснажений Бред Пітт вразив появою на прем'єрі

В цей же день фотографи засняли актора в іншому вбранні - чорному костюмі і білій сорочці. Однак і тут штани виявилися того ж розміру, що і перші. Деякі користувачі мережі навіть припустили, що після розриву з екс-дружиною актор вирішив заодно розлучитися і зі своїм стилістом.

Зараз ви читаєте новину «Схудлий Бред Пітт шокував виходом у мішкуватому костюмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути