пʼятниця, 02 грудня 2011 18:13

Сергій Сосєдов проходив тестування на ВІЛ

Сергій Сосєдов проходив тестування на ВІЛ

Російський музичний критик Сергій Сосєдов не визнає наркоманів, а тестування на ВІЛ проходив 15 років тому. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Протестувався 15 років тому назад. Це було випадково на якійсь акції. Страшно не було, а чого боятися? Хоч я і вітряний в деяких речах, але не в цих. В мене не безладні контакти, завжди користуюсь презервативами. А наркоманія для мене взагалі аномальна. Не розумію, як можна собі вколоти шприцом щось. Я боюсь уколів з дитинства. Коли приходиться щось таке робити, то я прошу нічого не показувати, а робити все дуже швидко. А як тільки бачу цей фонтанчик зі шприца, то кажу: "Або ви його зараз зробите швидко або я піду звідси", - зізнається Сосєдов.

Також музичний критик розповів про своє ставлення до СНІДу.

"Це проблема сучасної людини. Ще 20-30 років тому про цю хворобу ніхто не знав. Стали говорити у 86-87-их роках, коли почалася перебудова. Вже тоді перші випадки стали фіксувати на Заході і в Штатах. В СРСР ще не було жодного. Я точно пам'ятаю ці матеріали, бо тоді якраз працював в газеті "Гудок" і брав інтерв'ю в одного лікаря. Після 87-го року СНІД в нас виявили вперше. Ну і пішло по ланцюжку", - зазначає Сосєдов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За необхідності Сергій Сосєдов вивчив би українську мову

Наркоманів суддя "Х-фактору" не жаліє і практично не вважає за людей.

"Люди самі винні у своїх проблемах. От наркомани... Я би їх взагалі не лікував, бо практично і за людей не вважаю. Вони втрачені. Для чого їх рятувати, коли вони добровільно пішли в це? Подобається вам той кайф, ну і добре. Платіть за це ціною свого життя", - підкреслив музичний критик.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Сосєдов проходив тестування на ВІЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути