середа, 26 жовтня 2011 12:27

За необхідності Сергій Сосєдов вивчив би українську мову

За необхідності Сергій Сосєдов вивчив би українську мову

Музичний критик Сергій Сосєдов любить гуляти в столичних парках і в Ботанічному саду, коли він чистий. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я вже дуже добре знаю центр Києва. Гуляю постійно, особливо в парках. До мене постійно підходять люди поговорити або просто подякувати. Є моменти, коли я не хочу ні з ким розмовляти. Тоді просто йду швидким кроком, майже пробігаю", - зауважив Сосєдов.

В Києві суддя "Х-фактору" живе вже більше року.

"В мене нема вашої прописки. Я громадянин Росії. В Україні я чисто по роботі, бо в мене контракт з каналом СТБ. За рік навчився розуміти українську мову. Коли люди говорять нешвидко, зрозумію геть усе. Не розумію лише політичну лексику українською. Сам говорити ще не можу. Але якби мені довелося жити в цій країні, я б вивчив українську", - переконаний Сосєдов.

Продукти критик купує лише на сніданок в супермаркеті.

"Обід і вечеря у мене в ресторанах. Мені потрібне якісне харчування, а не перекуси. А на сніданок купую воду, дитячі сирки, йогурти і порожні круасани. У вас такі смачні круасани, як у Парижі. В Москві таких нема. Беру ще по три яблука, персика і банани. Інколи купую пиво. В мене в холодильнику для гостей завжди стоїть пляшка пива, коньяку і сир", - зазначив Сосєдов.

Зараз ви читаєте новину «За необхідності Сергій Сосєдов вивчив би українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути