понеділок, 25 травня 2009 17:34

Сергій Лазарєв одружується з Лєрою Кудрявцевою (ФОТО)

Один з найпопулярніших співаків на російській естраді Сергій Лазарєв і телеведуча Лєра Кудрявцева оголосили дату весілля.

Торжество відбудеться 9 вересня 2009 року.

На минулому тижні в одному з відомих московських розважальних закладів святкування дня народження відомої телеведучої Лєри Кудрявцевої, завершилося репетицією весілля іменинниці та її коханого Сергія Лазарєва.

Лєра з"явилася на вечірці в сліпучій білій сукні та зустрічала гостей чарівною усмішкою, чим одразу ж створювала у присутніх святковий настрій. Поряд з нею постійно знаходився її супутник - Сергій Лазарєв. Пара ніжно трималася за руки і обнімалася, не приховуючи своїх ніжних почуттів.

У якийсь момент закохані пристрасно поцілували один одного перед натовпом гостей і журналістів, і в той же момент крики "Гірко!" заповнили весь зал. "Вважайте, що у нас сьогодні весілля!" - прокричав Лазарєв, обіймаючи винуватицю торжества.

До ранку, коли в ресторані залишилися лише найближчі друзі закоханих, Лєра і Сергій, нарешті, оголосили дату свого одруження. Закохані вирішили зареєструвати стосунки в день "трьох дев"яток" - 9 вересня 2009 року.

Нагадаємо, що менше року тому, одруження в плани Сергія не входило. Він говорив тоді в інтерв"ю: "Я дуже добре почуваюся вільним, люблю закохуватися і не можу довго перебувати у стосунках. Одружуватися не хочу. Мені всього 25 років".

За матеріалами Topnews, КП

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лазарєв одружується з Лєрою Кудрявцевою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути