понеділок, 23 січня 2023 15:10

Секс-символ українського кіно Цимбалюк розсекретив свої гонорари
12

Тарас Цимбалюк розповів про гроші й гонорари
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk
Тарас Цимбалюк розповів про гроші й гонорари
Тарас Цимбалюк розповів про гроші й гонорари
Тарас Цимбалюк розповів про гроші й гонорари
Тарас Цимбалюк розповів про гроші й гонорари

Український актор 33-річний Тарас Цимбалюк відверто розповів про гроші й свої гонорари в кіно. Зірковий красень зізнався, що до повномасштабної війни вони в нього були "шалені".

Після серіалу "Спіймати Кайдаша" він став одним із найпопулярніших українських акторів, передає "Слава+". Цимбалюк не приховує, що майже завжди знімався заради грошей, бо більшість своїх проєктів вважає "лайном". За один знімальний день він заробляв від 15 до 50-70 тис. грн.

"Влітку 2022 року зіграв у короткометражному фільмі, а заплатили, на диво, як і до війни. Знаю статистику, що знімається три-чотири проєкти зараз. До повномасштабного вторгнення було приблизно 50 паралельно. Багато продакшнів відчули, що можемо навесні-влітку знімати. У всякому разі телефонують, запитують зайнятість, хтось мене бронює. Я вірю, що це все дасть якийсь поштовх", – розказав він.

Актор чесно зізнався, що комплексує через відсутність роботи та грошей "у таких об'ємах, в яких хотілося б".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Цимбалюк отримав повістку до військкомату й зізнався, чи піде захищати Україну

"Я люблю бути впевненим у своєму майбутньому, щось планувати. Тут не знаєш, що буде через пів року. Зараз у мене потреби мінімальні, 50−70 тисяч на місяць. До війни не було страху вискочити за якийсь бюджет. Поїхав ти на Мальдіви – добре, не поїхав – теж нормально. Зараз треба якось планувати. Це відчуття не дуже приємне, воно трохи розхитує чоловічий стрижень, який я тільки почав нащупувати", – зізнався Цимбалюк.

Цимбалюк відверто зізнався, що до війни мріяв побудувати кар'єру в Російській Федерації. Упродовж декількох останніх років він став справжнім секс-символом українського кіно, але вісім років тому намагався досягти успіху в Москві. Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" до початку повномасштабної війни знімався в російських проєктах.

Українській актор Тарас Цимбалюк висловився про російську телеведучу Ксенію Собчак, яку не пустили в один з барів у Грузії. Він не лише вважає, що ресторатор з Тбілісі вчинив правильно, а й назвав його "кльовим чуваком".

Колишня кандидатка в президенти Росії і телеведуча Ксенія Собчак обурилася, що росіян пускають у бар в Грузії лише після анкетування і з гаслом "Слава Україні" в закладі. Натомість власник бару Dedaena Bar у Тбілісі Дато Лапаурі нагадав скандальній телеведучій, що Росія – країна-агресор, і що росіяни обрали Володимира Путіна президентом.

Зараз ви читаєте новину «Секс-символ українського кіно Цимбалюк розсекретив свої гонорари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути