пʼятниця, 14 жовтня 2022 20:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Актор Цимбалюк жорстко пройшовся по Собчак: "Підстилка Путіна"

Актор Цимбалюк жорстко пройшовся по Собчак: "Підстилка Путіна"
Українській актор Тарас Цимбалюк висловився про російську телеведучу Ксенію Собчак, яку не пустили в один з барів у Грузії. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Українській актор Тарас Цимбалюк висловився про російську телеведучу Ксенію Собчак, яку не пустили в один з барів у Грузії.

Він не лише вважає, що ресторатор з Тбілісі вчинив правильно, а й назвав його "кльовим чуваком". Про це артист розповів в інтерв'ю "24 каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прокляті рускі, їдьте у свою Росію" – туристів із РФ вигнали з маршрутки

"Собчак для мене закінчилася, коли балотувалася на виборах, і всі топили за неї, як людину, яка проти Кремля, а тоді виявилося, що це просто підстилка Путіна. Вона стала якоюсь третьою стороною", – заявив Тарас Цимбалюк.

Він зізнався, що раніше, ще до 2018 року, поважав похресницю Путіна за гострий розум і відкритість, але під час її президентської кампанії зрозумів, що все це мішура.

Тож Цимбалюк поважає грузина-ресторатора, який відшив Ксенію Собчак.

"Я раніше її цінував за якийсь розум, за гумор, за відкритість, потім зрозумів, що це дуже дивна тіньова фігура. Тому я настільки розчарований, що вона осоромилася перед цим кльовим чуваком, який її поставив на місце двома реченнями", – додав актор.

Колишня кандидатка в президенти Росії і телеведуча Ксенія Собчак обурилася, що росіян пускають у бар в Грузії лише після анкетування і з гаслом "Слава Україні" в закладі.

Натомість власник бару Dedaena Bar у Тбілісі Дато Лапаурі нагадав скандальній телеведучій, що Росія – країна-агресор, і що росіяни обрали Володимира Путіна президентом.

Зараз ви читаєте новину «Актор Цимбалюк жорстко пройшовся по Собчак: "Підстилка Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути