четвер, 06 жовтня 2022 11:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Власник бару в Тбілісі поставив на місце "хорошу росіянку" Собчак

Власник бару в Тбілісі поставив на місце "хорошу росіянку" Собчак
Росіянку Ксенію Собчак обурило гасло "Слава Україні" у грузинському барі. Фото: скріншот

Колишня кандидатка в президенти Росії і телеведуча Ксенія Собчак обурилася, що росіян пускають у бар в Грузії лише після анкетування і гаслом "Слава Україні" в закладі.

Натомість власник бару Dedaena Bar у Тбілісі Дато Лапаурі нагадав скандальній телеведучій, що Росія – країна-агресор, і що росіяни обрали Володимира Путіна президентом.

Щоб потрапити до закладу, кожен росіянин має погодитися з тим, що Путін – диктатор, запевнити, що не голосував за нього. Також серед пунктів – засудження війни в Україні, окупації Росією українських і грузинських територій, поставити "галочку" навпроти пункту "Слава Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські "ліберали" плачуть за українофобкою Дугіною, яка їла черешню в окупованому Мелітополі

Собчак обурювалася, чому росіян не пускають.

"Це ж загальна норма в усьому світі, що є візи, це нормально. Комусь дають візи, комусь – ні", – спокійно відповідав росіянці грузин.

"А до чого тут пункт "Слава Україні"? Або навіщо погоджуватися з тим, що "російський військовий корабель іде зрозуміло куди"? До чого тут це?" – обурювалася росіянка.

Власник бару спілкувався із Собчак англійською, хоча розумів російську.

"Ми всі знаємо, що Путін – це обраний лідер. Це факт – велика частина росіян підтримує Путіна та його політику. Тому він і президент. 20% Грузії окуповано Росією. 300 тисяч грузинів стали біженцями через російську політику. Кожен 10-й грузин у власній країні", – сказав Дато Лапаурі.

Собчак у бар не пустили.

"Це вже не перший "прокол" Собчак на українському питанні. У Telegram вона опублікувала схвальний відгук на адресу мера Москви Сергія Собяніна за те, як "вдало він взяв під контроль" процес мобілізації в російській столиці. Пам'ятаємо її дружбу з Антоном Красовським, який зараз є одним з головних пропагандистів на каналі RT і погрожує українцям "сжечь вашу Конституцию на Майдане". Такими темпами "зашкварів" Собчак скоро може спокійно замінити й Скабєєву на росТБ – ніхто не помітить різниці", – пише Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

У лютому цього року Ксенія Собчак заявляла в ефірі телеканалу "1+1" про "компромисс" щодо Криму.

В інтерв'ю Олі Полякової Собчак глушили слова, коли співачка говорила про повномасштабне вторгнення Росії.

Зараз ви читаєте новину «Власник бару в Тбілісі поставив на місце "хорошу росіянку" Собчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути