четвер, 16 липня 2009 11:03

Секс-символ Росії Жанна Фріске затьмарює Наомі Кемпбелл (ФОТО)

Найсексуальніша співачка російського шоу-бізнесу Жанна Фріске разом зі своїми друзями з гумористичної команди "Квартет І" знялася у фільмі "Розмови чоловіків середнього віку".

Спочатку головну жіночу роль повинна була зіграти "чорна пантера" Наомі Кемпбелл.

- З Наомі ми не змогли домовитися, тому що вона дуже зайнята, - розповів L!FE.ru продюсер фільму Олексій. - Для російських чоловіків Жанна Фріске не менший секс-символ, ніж Наомі. Ми дуже вдячні Жанні за величезне терпіння і блискучу акторську майстерність на зйомках.

За словами оточення скандально відомої супермоделі, їй не цікаво зніматися в російському фільмі і вона не готова світитись на широкому екрані за далеко "не царський" гонорар. Розсудливіша і поступливіша в епоху кризи Жанна з"явиться на екрані незабаром.

На зйомках Жанна красувалася в павільйоні "Мосфільма" в коротенькій весільній сукні, яка, за її словами, більше відповідає її іміджу, ніж довга пишна біла сукня з тугим корсетом і довгою фатою.

- Я граю сама себе. Закохуюся у відрядженні в провінційному місті і йду до нього у весільній сукні, освідчуючись в коханні, - розповіла L!FE.ru Жанна. - Було смішно, коли я стояла з кип"ятильником біля його дверей і говорила: "Я кохаю вас, Вячеслав Гаврилович", а він мені відмовляє.

З чуток, весільна сукня настільки сподобалася поп-діві, що  після зйомок вона забрала її собі.

Зараз ви читаєте новину «Секс-символ Росії Жанна Фріске затьмарює Наомі Кемпбелл (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути