Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2017 13:08

Секс-символ "Гри престолів" розповів, як втратив цноту

Секс-символ "Гри престолів" розповів, як втратив цноту
Hello.ru

Актор Кіт Харрінгтон, зірка популярного серіалу НВО "Гра престолів" став героєм нового випуску видання Elle, у відвертому інтерв'ю якому розповів, що сам він втратив невинність набагато раніше, ніж його герой в серіалі Джон Сноу.

"Це сталося на вечірці, що типово для підлітків. Напевно, я був ще дуже молодий для цього" - сказав Кіт, а на питання, чи було йому хоча б тринадцять років, актор відповів - "Десь близько того".

За словами артиста, і йому, і його партнерці було, скоріше, цікаво, що таке секс, і обидва хотіли цього. Зараз британський актор зустрічається зі своєю партнеркою по серіалу актрисою Роуз Леслі, роман з якою почався під час зйомок другого сезону серіалу, які проходили в Ісландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Ігри престолів" кардинально змінив колір волосся

"Прекрасна країна, магічне Північне сяйво .. як в такій атмосфері не закохатися. Тим більше, якщо людина тебе давно приваблює і грає роль твого любовного інтересу в кіно. У таких умовах важко не втратити голову", - розповідав Кіт у інтерв'ю L'Uomo Vogue в травні минулого року.

У цьому році на екрани виходить сьомий, передостанній сезон серіалу, знятого за мотивами серії повістей Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я". Зйомки останнього сезону стартують у вересні.
Зараз ви читаєте новину «Секс-символ "Гри престолів" розповів, як втратив цноту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути