четвер, 08 червня 2017 15:50

СБУ не має претензій до Лободи

СБУ не має претензій до Лободи
СБУ не має претензій до Лободи, а проти журналіста 1 + 1 Олександра Дубинського заведено кримінальну справу Фото: прес-служба

СБУ не має претензій до матері Світлани Лободи, а за фактом дій журналіста 1 + 1, який поширив конфіденційну інформацію про артистку заведено кримінальну справу. Про це повідомляє прес-служба співачки, посилаючись на адвоката охоронця Світлани Лободи Сергія Демченка. За його словами, в даний час за даними кримінального провадження здійснюється досудове розслідування.

"У зв'язку з поширенням журналістом каналу" 1 + 1 "Олександром Дубинським конфіденційної інформації про сім'ю Світлани Лободи прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження. Це загрожує винному обмеженням волі на строк до трьох років", - пояснив адвокат.

У той же час, за словами Сергія Демченка зареєстровано кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.161 Кримінального кодексу України .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода здійснила паломництво на Святу землю

"Дана стаття стосується порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань. Винні в цьому можуть понести покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років", - пояснив тонкощі інкримінованої статті адвокат. У данному кримінальному виробництві в поточний момент так само здійснюється досудове слідство.

Окремо Сергій Демченко зазначив, що до адміністративної відповідальності притягується і керівництво телеканалу 1 + 1. Йдеться про гендиректора телерадіокомпанії 1 + 1 Олександра Ткаченко і гендиректора продакшн 1 + 1 Аліни Жамбекової. Їм закидають перешкоджання адвокату в зборі доказів про невинність охорони Світлани Лободи.

Що ж стосується матері Світлани Лободи Наталії Лободи, то, за словами Сергія Демченка, у СБУ відсутні до неї якісь претензії.

"СБУ підтвердило відсутність кримінальних проваджень щодо або за участю Наталії Лободи. Більш того, СБУ не виявила ознак складу злочину в її діях, пов'язаних з поїздкою на територію Російської Федерації", - повідомив адвокат.

Зараз ви читаєте новину «СБУ не має претензій до Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути