середа, 26 вересня 2018 13:44

Щасливе число 7: Що пов'язує Макса Барських та Девіда Гетту

Автор: прес-служба
  Цієї осені вийде п'ятий студійний альбом від Макса Барських
Цієї осені вийде п'ятий студійний альбом від Макса Барських

Відразу два музичних релізи побачать світло цієї осені: п'ятий студійний альбом від Макса Барських і сьома за рахунком платівка від французького діджея Девіда Гетти. Обидва лонгплеї отримали символічну назву "Сім".

"Сім" - це осінній альбом. Я не маю на увазі час року, я говорю про стан у відносинах і душі. Я задумав створити танцювальний альбом, де кожна пісня - жива емоція", - прокоментував Барських.

"Альбом називається 7, тому що це мій сьомий альбом, і я божеволію, коли думаю про це, тому що це дуже багато музики, - розповів Девід Гетта. - 7 - магічне число і представляє повний цикл для мене. Коли ви тільки починаєте як артист, ви крок за кроком самовиражаєтесь, а це тільки позитивна енергія: пристрасть, любов, проблеми. І тоді настає друга фаза, якщо ви успішні, - це коли ви на вершині, і енергія трансформується в страх, тому, що вам більше нікуди підніматися. І тепер я відчуваю, що я досяг третьої фази, де я просто хочу створювати більше музики, яку я люблю".

Переглянути цей допис в Instagram

In my career, I never wanted to make something that is just credible, I always want to create something INCREDIBLE. I am so happy and proud to announce my seventh full length studio album "7"! This album is very special to me because it feels like I have entered a new phase in my career. I'm so thankful for all the support from my fans, my team and all the featuring artists. Without you, this album would not be here!! On September 14th it will officially see the daylight. Can't wait! (Link in bio) ...... @annemarie @faouziaofficial @siamusic @madisonbeer @beberexha @jbalvin @jasonderulo @nickiminaj @willywilliamofficiel @saweetie @martingarrix @musicbybrooks @justinbieber @jessglynne @stefflondon @steveaoki @liluzivert @g_eazy @mallymall @realblackcoffee @delilahmontagu @avamax ...... @ellenvonunwerth @warnermusic @parlophone @parlophonefr @wearebigbeat @atlanticrecords @scooterbraun @timofeymusic @maxlousada @stargatemusic @ralph_wegner @glowinthedark_

Допис, поширений David Guetta (@davidguetta)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 найбільш гастролюючих артистів в "клубній столиці" України: Макс Барських, Оля Полякова, MONATIK

Першим про вихід нового альбому заговорив Макс Барських ще в липні, приурочивши вихід платівки до великого сольного концерту в столичному МВЦ. Через два місяці на офіційній сторінці Девіда Гетти в Instagram з'явилася публікація про швидкий вихід повнометражного лонгплею "7", реліз якого відбувся 14 вересня.

Барських і Гетту об'єднує не тільки співзвучні назви останніх альбомів. Будучи абсолютними хітмейкера, обидва артиста працюють в жанрі танцювальної поп-музики. Можна назвати випадковістю і той факт, що організатор київського концерту французького діджея, який відбувся в столичному МВЦ на початку року, також представляє інтереси і Макса Барських, шоу якого заплановано на 29 листопада і відбудеться на сцені цього ж майданчика.

"Мене абсолютно не хвилює, що назва мого альбому співзвучна з назвою платівки іншого артиста. Всі ми харчуємося з одного космосу натхнення", - поділився Макс Барських.

Одним з тріумфаторів 17-ї церемонії нагородження премії GQ ЛЮДИНА РОКУ 2018 став український співак Макс Барських, який здобув перемогу в категорії "Музикант року".

Зараз ви читаєте новину «Щасливе число 7: Що пов'язує Макса Барських та Девіда Гетту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути