понеділок, 24 вересня 2018 15:17

Топ-3 найбільш гастролюючих артистів в "клубній столиці" України: Макс Барських, Оля Полякова, MONATIK
3

Макс Барських
Фото: Instagram
Оля Полякова
MONATIK

Традиційно Одеса збирає під своїм небом велику кількість зірок. Gazeta.ua вирішила провести дослідження і з'ясувати, хто ж став рекордсменом серед українських артистів за кількістю виступів в "клубній столиці". Серед вітчизняних виконавців ними стали Макс Барських, Оля Полякова та MONATIK. За ними слідують Alekseev, Rozhden і молодий електронний дует MARUV.

У 2018 році Барських відвідав Одесу з сольним концертом шість разів, три з них - у літній період, виступивши таким чином на всіх концертних майданчиках міста. За інсайдерською інформацією, артист також встиг дати два приватних концерти, що принесло йому абсолютне лідерство в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журнал GQ нагородив Макса Барських престижною премією

Автор: Instagram
  Оля Полякова
Оля Полякова

Оля Полякова тричі порадувала одеситів своїм візитом в літньому сезоні. Останній виступ Полякової пройшов в літньому театрі "Морвокзал" open-air. За словами організаторів, Полякова - єдина артистка, яка змогла зібрати рекордну кількість глядачів - 2,5 тисячі людей на цьому майданчику.

Замикає трійку лідерів Monatik. За літо артист тричі виходив на сцену одеських нічних клубів.

Автор: Instagram
  MONATIK
MONATIK

Нещодавно відбувся Всеукраїнський конкурс пародистів імені Олі Полякової. У фінал пройшли 11 найбільш яскравих учасників. Серед них були не тільки дівчата, а й хлопці, а також травесті-діви.

Зараз ви читаєте новину «Топ-3 найбільш гастролюючих артистів в "клубній столиці" України: Макс Барських, Оля Полякова, MONATIK». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути