вівторок, 11 вересня 2018 16:44

Журнал GQ нагородив Макса Барських престижною премією
5

Макс Барських
Фото: Прес-служба
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських

Протягом всього року глянець зі світовим ім'ям стежив за музикантами, акторами, режисерами, рестораторами і тими, хто був краще за інших, щоб 10 вересня вибрати своїх фаворитів. Одним з тріумфаторів 17-ї церемонії нагородження премії GQ ЛЮДИНА РОКУ 2018 став український співак Макс Барських, який здобув перемогу в категорії "Музикант року".

В рамках святкового вечора артист виступив в якості музичного гостя, виконавши хіт "Моя любов" в супроводі симфонічного оркестру.

На червоній доріжці Барських з'явився в костюмі a la глем-рок від відомого українського дизайнерського дуету LUVI, який протягом десяти років став невід'ємною частиною образу і стилю артиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських розповів про пікантні сюрпризи від настирливих прихильниць

"Моє життя проходить між літаками і студіями. Через це я не завжди розумію, що відбувається в зовнішньому світі. І такі зустрічі як сьогодні дають можливість усвідомити і порадіти результатам своєї роботи. Дякую GQ! Спасибі всім, хто за мене голосував. Приємного вечора ", - сказав зі сцени Барських.

Нагорода GQ ЛЮДИНА РОКУ 2018 стала в кар'єрі музиканта ювілейною - двадцятою, гідно зайнявши своє місце серед статуеток MTV Europe Music Awards, M1 Music Awards, Премії Муз-ТВ, "Золотого грамофона", OE Video Music Awards, БелМузТВ і багатьох інших.

У 2017 році артист став двічі рекордсменом - дав понад 200 шоу в рамках туру "Тумани" і отримав статус найпопулярнішого артиста на радіо". А в 2018 співак вирушив у світове турне, в рамках якого вперше виступив в США і Канаді, після чого американський Forbes назвав Барських "музичним послом" України в світі.

Зараз ви читаєте новину «Журнал GQ нагородив Макса Барських престижною премією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути