четвер, 09 серпня 2018 22:50

Макс Барських розповів про пікантні сюрпризи від настирливих прихильниць

Макс Барських розповів про пікантні сюрпризи від настирливих прихильниць
Макс Барських розповів про фанаток Фото: канал "Україна"

За лаштунками святкового шоу "З Днем народження, Україно!", яке канал "Україна" покаже 24 серпня, популярний український співак Макс Барських зізнався, що під час виступів шанувальниці кидають йому свої бюстгальтери.

Макс Барських від нестачі жіночої уваги точно не страждає. Утім, буває і навпаки: часом ця увага аж надто агресивна. Та навіть тоді, коли прихильники поводяться зухвало, Макс намагається "тримати планку".

"Бувало таке, що шанувальниці кидали ліфчики. Ти співаєш, стараєшся, і раптом із залу прямо на сцену летить ліфчик. Це вже, я би сказав "класика жанру". Але артист повинен залишатися незворушним. А ось чого я не терплю, то це нахабства. Це стосується і шанувальників, і журналістів. Наприклад, якщо мені ставлять питання банальне або таке, що вже не раз запитували – я, безумовно, відповім. Але якщо людина дозволяє собі грубіянити – таку розмову я відразу припиняю", – зізнався Макс Барських за лаштунками грандіозного шоу "З Днем народження, Україно!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських розповів про перший поцілунок

Водночас, коли прихильники хочуть сфотографуватись або поспілкуватися, він реагує абсолютно спокійно:

"Це частина моєї роботи, і я ставлюся до своїх слухачів з повагою. Та повага повинна бути взаємною", – розповів артист в інтерв'ю каналу "Україна".

У святковому шоу каналу "Україна" взяли участь найпопулярніші українські артисти – Тіна Кароль, Олег Винник, THE HARDKISS, Оля Полякова, MONATIK, Макс Барських, TAYANNA, ALEKSEEV, Alyosha, Сергій Бабкін, гурти "НеАнгели" і "ТІК", TARABAROVA, Ніна Матвієнко, "Антитіла", Freedom-jazz, KADNAY. Режисером стала Олена Коляденко, а ведучими – зірки каналу "Україна" Лілія Ребрик, Олександр Скічко, Олексій Суханов та Альона Вінницька.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських розповів про пікантні сюрпризи від настирливих прихильниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути