четвер, 16 серпня 2012 09:33

Шакіра вагітна сином Жерара Піке

Шакіра вагітна сином Жерара Піке
Співачка знаходиться на четвертому місяці вагітності Фото: lady.tsn.ua

Популярна виконавиця і танцівниця колумбійського походження Шакіра чекає на сина від свого обранця, футболіста Жерара Піке. Кажуть, закохані вже придумали ім'я для малюка.

Нагадаємо, новина про те, що 35-річна співачка Шакіра чекає на первістка, з'явилася в кінці червня. "Здав" артистку її власний батько Вільям Мебарак. В нещодавньому інтерв'ю батько знаменитості обмовився, що з нетерпінням чекає того моменту, коли, нарешті, стане щасливим дідусем. Але не ці слова привернули увагу світських хронікерів.

"Сподіваюся, що скоро з'явиться офіційна інформація. Коли наша дочка щаслива, ми теж щасливі. Він чудовий хлопець", - заявив в одному з інтерв'ю Вільямм Мебарак. Саме після цих слів західна преса буквально вибухнула повідомленнями про цікавий стан Шакіри. Деякі репортери стверджують, що тільки через вагітність колумбійська співачка і її коханий, футболіст іспанського клубу "Барселона" Жерар Піке прикупили нерухомість в Іспанії. Західні ЗМІ навіть встановили приблизний термін вагітності артистки: нібито Шакіра знаходиться вже на четвертому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шакіру звинуватили у негативному впливі на Піке

Зараз же з'явилася інформація про те, що виконавиця дізналася стать дитини. Шакіра та її коханий Жерар Піке очікують на хлопчика, який з'явиться на світ в останніх числах січня наступного року. Деякі світські хронікери навіть повідомляють, що закохані вже придумали ім'я для малюка - майбутні батьки звуть його лагідно Улічіто. Тим часом офіційні представники зіркової пари заявили, що ані Шакіра, ані Жерар Піке не будуть коментувати цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра вагітна сином Жерара Піке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути