вівторок, 05 лютого 2013 17:03

Шакіра показала сплячого сина

Автор: Фото: Reuters
 

Шакіра та Жерар Піке з радістю діляться з шанувальниками подробицями особистого життя. Не минуло й місяця після народження їхнього сина Мілана Мебарака Піке в одній з клінік Барселони, як футболіст показав фотографію малюка в кросівках футбольного клубу "Мілан" у своєму мікроблозі. А тепер новий знімок первістка розмістила на своєму сайті молода матуся.

Знаменитості не надто охоче показують фотографії новонароджених дітей. А якщо вже й роблять це, то за великі гроші. 35-річна Шакіра до таких не належить. Вона і її чоловік повідомляють про важливі події в соціальних мережах, знімаються разом у відвертих фотосесіях і тут же публікують ці фото в Інтернеті.

Приховувати від громадськості новонародженого сина Мілана, який з'явився на світ за допомогою кесаревого розтину, щасливі батьки теж не стали. Не встиг малюк народитися, а в Мережі вже з'явилися фотографії хлопчика.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жерар Піке показав фото їх з Шакірою сина

На цей раз зворушливий знімок, який нікого не залишить байдужим, показала Шакіра. На фото молодий батько ніжно цілує свого первістка в щоку. Малюк, чиє ім'я в слов'янських мовах означає "дорогий, люблячий", а в Стародавньому Римі - "енергійний", в цей час солодко спить на руках татка.

Шакіра та Жерар Піке вперше стали батьками 22 січня 2013 року. Вони відразу ж поділилися радісною новиною з шанувальниками. Судячи зі знімку, знаменитий футболіст шалено любить сина.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра показала сплячого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути