середа, 23 січня 2013 09:28

Шакірі зробили кесарів розтин

Шакірі зробили кесарів розтин
Співачка народила хлопчика Мілана Фото: donbass.ua

Латиноамериканська виконавиця Шакіра та її цивільний чоловік, футболіст клубу "Барселона", Жерар Піке стали батьками. Малюк, якому щасливі мама і тато дали ім'я Мілан, з'явився на світ в результаті кесаревого розтину.

Нагадаємо, інформація, що 35-річна співачка Шакіра чекає на первістка, з'явилася в кінці червня. "Здав" артистку її власний батько Вільям Мебарак. В інтерв'ю батько знаменитості обмовився, що з нетерпінням чекає моменту, коли нарешті стане щасливим дідусем. "Сподіваюся, що незабаром з'явиться офіційна інформація. Коли наша дочка щаслива, ми теж щасливі. Він чудовий молодий чоловік", - заявив в одному з інтерв'ю Вільям Мебарак. Однак Шакіра відмовчувалася, незважаючи на всі чутки.

У підсумку, мабуть, артистка зрозуміла, що вже не має сенсу приховувати очевидне, і зробила гучну заяву на своєму офіційному сайті, як зазвичай, двома мовами: англійською та іспанською. "Як деякі з вас вже знають, Жерар і я дуже щасливі в очікуванні появи на світ нашої першої дитини!" Обранець артистки, батько її первістка, 25-річний захисник футбольного клубу "Барселона" Жерар Піке, зволів не коментувати цю новину. Спортсмен в своєму мікроблозі недвозначно опублікував зображення дитячої соски і дав посилання на повідомлення коханої.

Цікаво, що в кінці грудня 2012 Шакіра і Піке ввели в оману весь світ, коли Жерар в своєму мікроблозі повідомив, що вони нібито стали батьками. Незабаром, коли всі інформаційні агентства дали новину, що Шакіра вперше стала матір'ю, той же Піке зізнався, що пожартував, так як 28 грудня в Іспанії відзначається День дурня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звістка про народження первістка Шакіри і Піке виявилося жартом

І ось 22 січня, о 21:36, Шакіра і Жерар Піке насправді стали батьками. Колумбійська співачка у супроводі свого цивільного чоловіка прибула до клініки "Текнон" в Барселоні ще у вівторок увечері. Пологи пройшли за допомогою кесаревого розтину і в присутності тільки жіночого персоналу, про що просила Шакіра. Зараз у Барселоні знаходяться батьки співачки і обидва її брата, які прилетіли в Іспанію в грудні.

Малюк народився вагою 2,9 кілограма. Про це в своєму мікроблозі розповів щасливий батько. Хлопчика назвали Мілан. Справа в тому, що парі дуже сподобалося, що в різних мовах у цього імені є безліч значень. До прикладу, у слов'ян ім'я Мілан сходить до слів "дорогий" і "милостивий", на давньоримському означає "працьовитий", а на санскриті значення цього імені - "єдність". "Як і його батько, Мілан став з самого народження членом футбольного клубу "Барселона", - пожартував у своєму Twitter Піке.

Президент Колумбії Хуан Мануель Сантос вже привітав Шакіру і Жерара Піке з первістком. "Вітаю Шакіру і Жерара Піке від імені всієї Колумбії та моєї родини з народженням сина", - написав президент у тій же соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Шакірі зробили кесарів розтин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути