Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2010 15:30

Саакашвілі не пускає Канделакі додому

Саакашвілі не пускає Канделакі додому

Російська телеведуча грузинського походження Тіна Канделакі мала намір відправитися на батьківщину, але зірку попередили про небажаність її візиту.

Тіна Канделакі в нещодавньому інтерв"ю обурено заявила: "Ніколи не думала, що для приїзду на батьківщину буде потрібно чийсь, і особливо президента Михайла Саакашвілі дозвіл!"

Телеведуча не уточнює, від кого саме надійшов сигнал про небажаність її приїзду. Але від ідеї візиту на батьківщину вона відмовлятися не збирається, а всього лише відкладає його. Тіна сказала, що "сподівається влітку приїхати до Грузії, вільної від Саакашвілі".

Вона сказала, що "раніше про грузинських чоловіків в Росії ходили легенди, а Саакашвілі розвінчав всі міфи", назвавши президента Грузії "неспортивним і несексуальним".

Зірка також закликала президента Грузії зрозуміти, що нічого хорошого для його країни без врегулювання відносин з Росією не буде. За словами Канделакі, грузинське суспільство "серйозно думає" про відновлення відносин з Росією, а президенту Грузії в особі Росії потрібний "образ ворога". Вона також заявила, що без врегулювання відносин з Росією Грузія ігноруватиметься в світі.

Між тим, Тіна Канделакі стежить за політичним життям і навіть бере в ньому активну участь, ставши в жовтні минулого року членом Громадської палати Росії. Телеведуча регулярно висловлює свою думку про події, що відбуваються в Грузії на сторінках свого мікроблогу в Твіттері.

Зокрема, зірка негайно і агресивно відреагувала на нещодавній скандал, коли грузинська телекомпанія "Імеді" випустила в ефір репортаж про "вторгнення російських військ до Грузії". Після випуску цього матеріалу, який виявився фальшивкою, в містах Тбілісі та Горі виникла паніка. Лідери грузинської опозиції зажадали закликати до відповіді за провокацію президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Тіна цього ж дня залишила запис в своєму щоденнику: "Чому мій народ повинен бути в заручниках у психопата?! Коли це закінчиться? Весняне загострення у Саакашвілі. Він тільки так і може утримуватися при владі. Терміново! Включіть Перший (йдеться про грузинський телеканал - ред.)! Мені вже всі подзвонили з Тбілісі. Саакашвілі з"їхав глузду".

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі не пускає Канделакі додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути