вівторок, 30 січня 2024 12:32

"Рядовий Козловський щезнув" - Кондратюк заявив, що артист більше не служить у ЗСУ
3

Кондратюк заявив, що Козловський більше не служить у ЗСУ
Фото: Фото з соцмереж
Кондратюк заявив, що Козловський більше не служить у ЗСУ
Кондратюк заявив, що Козловський більше не служить у ЗСУ

Український продюсер Ігор Кондратюк зазначив, що його експідопічний Віталій Козловський більше не служить в лавах ЗСУ.

В інтерв'ю Oboz.ua зазначив, що перестав отримувати виплати, які відраховувалися із військової зарплати артиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула розповів, як у нього вимагали повернути гроші з фонду

"Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: у нього немає офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплатню, перебуваючи в ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ніхто. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув", - висловився Кондратюк.

Козловський почав співпрацювати з Кондратюком після участі у проєкті "Шанс" на телеканалі "Інтер" 2003 року. У 2012 році Козловський розірвав відносини із продюсером. 2020 року співак говорив, що його борг Кондратюку становить $300 тис. Він зазначав, що саме стільки "коштує його свобода". Улітку 2023 року співака мобілізували. Він пішов захищати Україну від російських окупантів.

12 жовтня Козловський заявив, що "Кондратюк забирає його військову зарплатню". За словами артиста, борг виник через те, що після припинення співпраці він виконував пісні, права на які належали експродюсеру. "Наслідок - судові позови проти мене за порушення авторських прав. Уже 1 млн грн я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 млн", - повідомив Козловський.

Кондратюк назвав слова співака брехнею. 23 жовтня Козловський звернувся до експродюсера з пропозицією "завершити їхній конфлікт по-людськи". Кондратюк заявив, що Козловський "постить своє лайно".

Зараз ви читаєте новину «"Рядовий Козловський щезнув" - Кондратюк заявив, що артист більше не служить у ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути